A gorgonzola jó sonkás szendvicsbe vagy inkább tegyem félre valamilyen tésztához?
Figyelt kérdés
Ti, milyen ételekhez használjátok? Eddig még nem ettem, így nem tudom mi lenne a legjobb.
A szendvics bagettből lenne, a sonka a sajt mellé van több különböző zöldségem pl. paradicsom, paprika, uborka.
Esetleg célszerűbb lenne meghagyni, és csinálni belőle valamilyen tésztát?
2019. szept. 7. 16:39
1/6 anonim válasza:
Célszerű nem szendvicsbe tenni. Elég "illatos" intenzív ízvilágú sajt. Sajtszósznak kíváló tésztákhoz, de szendvicsbe szerintem nem.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, akkor lehet inkább keresek hozzá receptet.
2019. szept. 7. 16:46
3/6 anonim válasza:
Jó büdös :DDD olyankor érdemes szendóba tenni, ha azt olyan helyen eszed meg, ahol más élő ember nincs rajtad kívül
Ellenkező esetben kapni fogsz csúnya megjegyézeseket
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Igazából itthon ettem volna, szóval azzal nem lenne gond. :D
2019. szept. 7. 17:23
5/6 anonim válasza:
Imádom ha apró falatok vannak a szendvicsben.
6/6 anonim válasza:
Én simán beleraknám szendvicsbe, ha ennék kenyeret, de mivel nem, csak aszaltgyümcsöt, olivabogyót salátát, mandulát vagy hadonlót eszek mellé
Ne a hűtőből kivéve edd, hagyd szobahőmérsékleten 20-30 percet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!