Romlott almáspitét ettem tegnap este, lehet bajom?
Figyelt kérdés
A pite vasárnap készült dél körül. Este még jó volt és másnap (hétfő) este amikor enni akartam belőle fura édeskés illata volt és az íze is érdekes volt. Talán 1-1,5 kockát ehettem. Utána bugyogott a hasam, de nem lettem rosszul. Most készülök munkába, de nem szeretnék kellemetlen meglepetést. Mire készüljek? Lesz komoly bajom vajon tőle?🤢
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 3. 06:43
1/5 anonim válasza:
Az almás pite vasárnap déltől hétfő estig nem romlik meg akkor sem, ha nincs hűtőben.
2/5 anonim válasza:
Édeskés illata volt az almáspitének?
Az durva lehetett!
3/5 anonim válasza:
Ha eddig nem lett akkor már nem is lesz.
4/5 anonim válasza:
Mitől romlik meg egy almás pite 1 nap alatt?
Ettem én már egy hetest is, annak legfeljebb a tésztája lett szárazabb, de más gond nem volt vele.
5/5 anonim válasza:
Sosem teszem az almáspitét hűtőbe. A kredencben van tányéron, szalvétával letakarva és sosem romlik meg, még 2-3 nap alatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!