Van ember, aki a mekis forró almáspitét meg bírja enni 10 percen belül?
Figyelt kérdés
Az íze isteni, de olyan bazi forró. :(2019. máj. 6. 19:14
2/13 A kérdező kommentje:
Ha nem desszertnek veszem a hambik után, hanem csak úgy..akkor én 2 milliméterenként tudom harapni közte pár perc fújkálással.
Miből van a nyelved? :o Xd
2019. máj. 6. 19:19
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, mindent nagyon forrón ( vagy csípősen eszem) szerintem megszokta már :D
4/13 anonim válasza:
Nem értelek, miért kellene megenni 10 percen belül?
Értelmes ember nem normára akarja megenni az ételt, hanem ahogy jól esik neki - és ha lassabban eszi, jobban lehet élvezni az ízeket!
5/13 anonim válasza:
Magában nem szoktam kérni és mire végzek a többi kajával, addigra bőven kihűl, szóval nincs gond. De tényleg elég forró szokott lenni.
6/13 anonim válasza:
Én semmilyen mekis kaját nem bírok megenni. (Vagy ha mégis megteszem, pár perc után garantáltan foshatnékom van tőle.)
7/13 anonim válasza:
Én is egy hétig fújkálom előtte. De én azt se szoktam érteni, hogy egy csomó ember hogy tud gőzölgő teát inni. :)
9/13 anonim válasza:
Árulja már el valaki, miért kellene 10 percen belül megenni? Ez valami szertartás, vagy szokás vagy mi?
Nekem még sosem jutott eszembe, hogy egy süti vagy bármi egyéb esetén a cél, hogy minél gyorsabban megegye valaki.
10/13 A kérdező kommentje:
Elárulom, megkívánod, bemész Mekibe, veszel kettőt-hármat. Kívánod mint állat, de nem bírod megenni, ott van előtted és nagy a kísértés. Nem veszel mást csak ezt, és szeretnéd már jóízűen elfogyasztani, de a tésztán belül található "magma" lyukat éget a nyelvedbe.
2019. máj. 20. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!