Ti ha fagyiztok, hány gömbőc fagyit kértek általában?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 22:13
12/31 anonim válasza:
Általában hármat.
Lehet trükközni: mindhármat külön tölcsérbe kéred, így sokáig kitart.
Ja, és pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt :D
13/31 anonim válasza:
én kettőt szoktam és a markomba kérek még egy gombócot a kislányom meg a kiskutyank el nyalogtja
14/31 anonim válasza:
Hajdú-Bihari vagy Borsodi vagy?Mi mondjuk úgy hogy gömbőc..☺
Amúgy általában 3-at,főképpen puncsot.
15/31 anonim válasza:
15-20 éve sem 10-20 forint volt egy gombóc, az kistini koromban volt annyi szóval inkább 25-28 éve
16/31 anonim válasza:
Csak tölcsérrel szoktam , és 1-et vagy 2-t, attól függ, mennyire van pénzem, de lehet, hogy inkább sütit eszem , mert azt van sokszor, hogy jobban kívánom, de a fagyikat is nagyon szeretem. Meg egyébként szeretek új ízeket is megkóstolni. Egyébként szerintem úgy is jó, hogyha pl valaki egy olyan ízt is kér, amit jól ismer, és tudja hogy szeret(i), meg még rá a tetejére egy másikat, ami újdonság, és kipróbálja. :) Vagy lehet két kedvencet is, amihez épp kedve van az embernek; de mondjuk két újfajtát tesztelni egyetlen fagyin szerintem nem annyira jó; úgyhogy lehetőleg alul legyen egy olyan gombóc, amit szeretek , föntebb meg lehet olyan is, amit még nem ismerek, de finomnak tűnik, meg olyan is, ami már bevált. Vagy akár ha éppen azt kívánja az ember, lehet kettő ugyanolyan gombóc is:):) Vagy pl van olyan, amikor ilyen csúcsos ilyen csavaros, spirálos fagyi van, az is klassz:):):)
17/31 anonim válasza:
Nem igazán szeretem a fagyit, szóval nekem 1 gombóc legtöbbször elég. Ha esetleg nem olyan finom akkor a 2-t már nem lenne kedvem elnyalni.
18/31 anonim válasza:
Szűzanyám, én még emlékszem az 50 filléres fagyira is!
(50-es évek vége, 60-as évek eleje)
Amikor még nem voltam cukros, 3 gombócot ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!