A csirkepörkölt meddig áll el a hűtőben főzéstől számítva?
Úgy tudom, kb. 3 napig áll ell a főzéstől kezdve. Ha lefagyasztják közvetlen a főzés után, akkor jó lehet még 4-5 nap múlva?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üvegben lehetőleg ne fagyassz, csak ha félig van étellel, mert a fagyasztáskor nő az étel térfogata és elcsattanhat, vagy kinövi az edényt.
Erre jók a műanyag ételtárolók.
#8 Miért ne fagyasszak jénaiba?
#9 Mit gondolsz, hány óra az optimális kihűlés?
#10 Hozzávetőlegesen hány kg ételről van szó, és mennyi idő alatt szokott kihűlni az neked?
#11 Én nem hinném, hogy duplázódna az étel térfogata. Víztartalom miatt szerintem 10-15%-ot nőhet legfeljebb. Ezt értelemszerűen ráhagyon az edény megtöltésekor.
Jénai nem zár rendesen és nem fagyasztásra lett kitalálva
Műanyagban fagyassz!
Akkor kérlek fejtsd ki bővebben, mit értesz az alatt hogy 1.) nem zár rendesen;
2.) rendesen zár.
Bocs, ha valamit félreértek, lehet én értelmezek rosszul valamit. Számomra ha valami rendesen zár, az a légmentes zárást jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!