Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A csirkepörkölt mennyi ideig...

Koncsik szilva kérdése:

A csirkepörkölt mennyi ideig all el lefagyasztva?

Figyelt kérdés
Illetve ha már fel engedtem lmelegitettem utána vissza tehetem a hűtőben és újra felmelegithetem
2017. okt. 6. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Még nem próbáltam meddig áll el ,azért el szoktuk fogyasztani mielőtt szét fagy teljesen. Melegités után már ne tedd hűtőbe .
2017. okt. 6. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Lefagyasztva úgy 2-3-hónap kb.

Utána vissza teheted a hűtőbe, és ott még kb úgy 3-4-napig lesz jó. De mindig jól melegítsd majd át, ha enni akarsz belőle.

2017. okt. 6. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Hogy a viharba lenne már jó még 3-4 napig ? A friss sem jó addig , nemhogy a fagyasztott.Pláne nem többször melegíteni. Ha te megeszed jó étvágyat hozzá
2017. okt. 6. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
A friss hűtőben legalább egy hétig jó. Nem lesz annak semmi baja. Persze már nem lesz olyan finom, friss, jó mint legelőször, de jó az. Többször melegítve is. Sőt, ha mi sertéspörit, vagy marhapörit készítünk az másnap még jobb lesz. Le szoktunk belőle fagyasztani és mikor újra elővesszük még tudunk belőle enni legalább kétszer, de van, hogy harmadszorra is.
2017. okt. 6. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ, mi a cél. A tapasztalatom az, hogy a fagyasztott cuccok minősége és élvezeti értéke azért 2-3 hónap alatt csökken. De simán megettem már elhanyagolt hűtőben évek óta álló, akár lejárt cuccokat is, bajom soha nem volt... Szóval a fagyasztás tartósítónak király, csak hát kellően éhesnek és marha lustának kell ahhoz lenni, hogy ráfanyalodjak a 2016-ban a 2014-ben lejárt hűtőízű nudlira :D
2017. okt. 6. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Inkább kidobam , mert már pár hónapja ott all.. főztem gyorsan egy másikat, elfelejtettem ra írni hogy mikor tettem be haha

2017. okt. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!