Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Igaz, hogy a Tescoban nem...

Igaz, hogy a Tescoban nem ajánlatos húsokat venni?

Figyelt kérdés

Pár embertől hallottam,hogy onnan biztos nem vennének húsokat,mert a higiéna elég pocsék és elég silány a minőség.

Ti vennétek a Tescoban húst?

2019. máj. 6. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben ugyanaz a beszállító a kispiacon és a mellette lévő tescoban. Én sokszor vettem ott, sose volt baja. Aldibam is, Auchanban is. Néha egy embertől vesszük aki frissen vágott húst hoz, na az sokkal undorítóbb, mint a Tescos...
2019. máj. 6. 22:09
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Könyvelek egy húsboltot. Hát inkább a teszkó.
2019. máj. 6. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Miért van lepontozva az,aki nem ajánlja? Tőlünk akkor egyétek a silány minőséget,senkit nem hat meg.
2019. máj. 7. 06:38
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
Mert szimplán ostoba hazugság, hogy silány minőség lenne.
2019. máj. 7. 07:14
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Én a kevés húst amit eszünk ott veszem és sose volt vele bajom.

Ott gyorsan el is kel, szóval valószínűbb hogy nem a 3 napja ott állót kapod, mint egy eldugott hentesnél.

Csirkét, sertést veszek ott mindig.

2019. máj. 7. 09:55
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

Mi a francot kell ezen vitatkozni és egymást minősítgetni?

Aki meg van elégedve a minőséggel és nincs rossz tapasztalata az vegye, akinek meg becsúszott valamikor a hibapont az ne vegye! Ilyen egyszerű!

Egymást úgysem győzzük meg, elvileg itt felnőtt emberek vannak, hadd döntse már el mindenki, hogy hol és mit vásárol szívesen!

2019. máj. 7. 10:04
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
A több millió termék közül mi egyetlen 1 db terméket gyártunk a tescónak, évente 2X tart ezért nálunk auditot. Aki romlott húst talál, az nyugodtan jelezze a NÉBIH-nek, kötelességük kvizsgálni, mint mindenki másnak, ha reklamál vmi gyárnál pl., de kétlem, hogy ott találta volna, hamrabb hiszem el, hogy a suzukijában hagyta 1-2 napig aztán csodálkozik
2019. máj. 7. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
2017-ig dolgoztam Tesco-ban, többek között a henteseknél, és az áruátvevőknél is. Azt tudom mondani, hogy áruháztól, és a dolgozóktól függ, érdemes-e ott venni húst vagy sem. Ahol én voltam, ott bátran vettem magamnak is, mivel tudtam, hogy mindenki úgy csinálta a dolgokat, ahogy kell. Viszont volt olyan, hogy átvittek másik áruházakba is besegíteni, és néhány helyen bizony voltak érdekes dolgok. De ez minden kereskedelmi láncra igaz, amelyiknek egynél több boltja van. Ha eddig ott vásároltál, és nem volt problémád, akkor továbbra is vásárolj ott nyugodtan.
2019. máj. 7. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem volt eddig Tescos hússal. Ellenben a Sparral, ahova már 3x is visszavittem a büdös csirkét, de volt, hogy a vákuumcsomagolt pulykamell döglött meg.
2019. máj. 8. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
van olyan tesco is ahol helyi kis ceg van megbizva a huspttal, kisebb aruhazakban. ott meg normaisan kknezo hust nem lattam pedig tobb kisvarosban is lattam mar. nagyokban meg semmi gond nem volt, mindig ott veszunk husz
2020. jan. 9. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!