Igaz, hogy a Tescoban nem ajánlatos húsokat venni?
Figyelt kérdés
Pár embertől hallottam,hogy onnan biztos nem vennének húsokat,mert a higiéna elég pocsék és elég silány a minőség.
Ti vennétek a Tescoban húst?
2019. máj. 6. 19:33
2/21 anonim válasza:
Itt szentesen mindig friss hús van főleg a baromfik, itt a vágóhíd, húsfeldolgozó gondolom ezért.
3/21 anonim válasza:
Néha veszek, hogyha jól néznek ki. (Romlottba még sosem “nyúltam”)
de ha nem muszáj, akkor nem ott veszem.
4/21 anonim válasza:
Becsomagolva kapják(marha, sertés húsok), a baromfi meg műanyag fóliával kibélelt ládákban van. Előttem bontják ki, akkor mi a baj?
5/21 anonim válasza:
Attól függ hol... mint minden boltnál, a tesconál is számít, hogy milyen az üzletvezető és a területi vezető
Ahol én lakom ott simán veszek húst, a két helyi spárban még gyufát se mernék venni
8/21 anonim válasza:
Olyan szigorú élelmiszerbiztonságo szabályozás van náluk, hogy én inkább vennék ott bármit, mint egy koszos mocskos otthoni disznóvágásról. Üdv egy élelmiszerbiztonsági mérnök
9/21 anonim válasza:
ėn szoktam ott venni húst ,de ritkån ,semmi bajom nem lett töle.
10/21 anonim válasza:
Én 2x vettem a Pesti úti Tescoban olyan tálcás kilós csirkecomb felsőt, hogy budos is volt hozzákeverve.(kb. a fele) így én nem veszek ott többet húst.
Lehet, hogy máshol nem így van, azt nem tudom, nekem ez van közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!