Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az Aldiban a pénztárosoknak...

Az Aldiban a pénztárosoknak tényleg fejben kell kiszámolniuk a visszajáró összegét? Vagy ez más élelmiszerboltban is így működik?

Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 16:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
mondom, megnéztem a blokkom és rajta van... de ezek szt csak a bólogatás a helyes válasz. Na, ezrt leszel aldis pénztáros...
2019. máj. 7. 08:02
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
a magyar ember maga a rák
2019. máj. 7. 08:08
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

en hetente vásárolok aldiban, es a kezdőknėl látom lassabban adnak vissza es volt hogy belekeveredtek.

Ha az állasinterjún is mondtak neked, akkor biztos ugy van ahogy mondták.

2019. máj. 7. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Na erre mondta Hardy Mihály, mikor még a Tesco-nak volt a kommunikációs igazgatója, hogy milyen pénztárosi pótlék? Hisz ez betanított munka, az árakat nem kell megtanulni mert ott a vonalkód, és még a visszajárót is kiírja a gép...
2019. máj. 8. 15:47
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

"mondom, megnéztem a blokkom és rajta van"

Az hogy a számodra nyomtatott blokkon rajta van, nem egyenértékű azzal, hogy a pénztáros monitorán IS megjelenik!

2019. máj. 8. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
de, megjelenik. Holnap kaphatsz fotót, ma direkt megnéztem.
2019. máj. 8. 18:30
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

ma is voltam ott vásárolni.. ha kiirna a visszajarot, ahhoz be kell ütni hogy ėn mint vevő mennyit adtam. de ahogy a penzt elvettėk tőlem már elkezdte számolni a visszajarot.

Az is lehet, hogy nem mindenhol ugyanazt használják.. es van amelyik kiirja..?

de amugy ha egyszer az állasinterjún azt mondták a kėrdezőnek hogy :nem irja ki.. akkor miért olyan hihetetlen hogy igy van..?

2019. máj. 8. 19:10
 18/19 Szutter Richard válasza:
100%
Nem kell kiszámolni! A fizetendő összegtől indulve felfelé kell kiegészíteni 10-es helyiértékre, majd tovább 100-asra, 1000-esre, stb, a kapott címletig! Pl ha 1563ft az ár, 10ezrest kapsz, akkor 7 ft a 10-es helyiértékig, plusz 30 a 100-asig, közben számolsz! 1600-nál trtunk, tovább kiveszel a kasszából még 400-at, 2000-nél tartunk, így kell még 8000 a kasszából. Kész! Csak kapkodod ki a kasszából, majd a végén berakod a kapott 10ezrest! Fontos, h azt ne add vissza a vevőnek! :)
2019. máj. 11. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:
11%

A kasszagépek többsége úgy működik, ha beütöd a végén, hogy mennyit adott a kliens, kiírja a visszajárót. He egyszerűen üresen elütöd ezt a lépést, akkor természetesen nem ír ki semmit.

Ergo ha nem tudod kiszámolni, hogy mennyit kell visszaadni az 500-asból, ha a számla 495-re szól, akkor üsd be, és kiszámolja. Ha olyan hülye vagy, hogy még erre sem vagy képes, akkor ne menjél pénztárosnak (se)!

2019. máj. 13. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!