A LIDL-ben a tejjel bekeverhető amerikai palacsinta por szezonális termék, vagy az mindíg van?
#3 Egyáltalán nem ilyen íze van, gondolom túl kevés vizet raktál hozzá, vagy nem keverted össze rendesen.
Egyébként a műízt arra szokták mondani, amiben túl sok ízfokozó van, ennek nincs semmilyen íze sima palacsinta. A szódabikarbóna pedig alapösszetevője az amerikai palacsintának. Ennyire nem kell kiakadnod azon, hogy egy félkész kaját sem tudtál normálisan elkészíteni. :D
Nem létezik hogy valaki a palacsintát nem tudja bekavarni, akár amerikai is.
Tényleg igaz lesz hogy majd lehet kapni VÍZ port is.
Off: Én azt akartam csak mondani, hogy ha számítasz rá, hogy szeretnél enni egy jó ízű palacsintát,amit a Lidl-ben gyorsan megveszel és otthon gyorsan megcsinálsz, akkor lehet csalódni fogsz, mert a gyári összetevők valahogyan furcsán hozzák ki a szódabikarbóna ízét, vagy talán mástól van "gyári" íze, de mivel mindenki tanult kémiát, nyilván én is tudom, hogy mi az a szódabikarbóna és azt is tudom, hogy fő alapanyaga az amerikai palacsintának.
Annyi, hogy van egy fajta "kellemetlen" mellékíze/utóíze azoknak a poroknak.
És jó indulattal akartam írni, hogy inkább otthon keverje be recept alapján. De természetesen mindenki azt eszik, amit akar, csak gondoltam lehet pénzkidobás lesz számára, ha a természetesebb ízeket jobban kedveli.
És mint írtam Off, szóval nem kell ennyire lehurrogni, ez csak egy zárójeles megjegyzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!