Hol lehet kapni a Smile palacsintát, amit a TV reklámoz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 17:42
2/12 anonim válasza:
Nálunk a Cba-ban és a Tescoban is lehet kapni.
Nagyobb üzletekben nézz szét!
5/12 anonim válasza:
Most hallok erről először. Rákerestem és nem értem, ennek mi köze a palacsintához? Aki evett már ilyet, mondja el.
6/12 anonim válasza:
Például Tesco, de rengeteg boltban lehet kapni.
#5 A palacsintához annyi köze van, hogy hasonlít rá kinézetileg és az íze is valamennyire hasonlít egy palacsintához... De egy pocsék marhaság az egész. Egyáltalán nincs jó íze és az ember hiába eszik meg mondjuk belőle 3 darabot, annyira sem fog "jóllakni" vele mint egy cerbona müzliszelettel... Csak pénzkidobás az egész, legalábbis szerintem.
7/12 anonim válasza:
Megmondanátok, hogy merre keressem bolton belül? Az édességek között vagy a hűtőben vagy merre?
8/12 anonim válasza:
#7!
Az édességek között keresd. Felénk legalábbis ott van.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2015. aug. 2. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!