Hol lehet nagykiszerelésű tenger gyümölcseit vásárolni Budapesten?
Figyelt kérdés
Budapesten szeretnék nagy kiszerelésű fagyasztott tenger gyümölcseit vásárolni, kedvező áron. Örömmel fogadok lelőhelyeket, ha lehet, árakkal. Előre is nagyon szépen köszönöm.2019. jan. 22. 13:44
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, esetleg konkrétumokat tudsz az árral és a kiszereléssel kapcsolatban?
2019. jan. 22. 15:27
4/6 anonim 

válasza:

konkrétum: 1,8 kg metro chef tenger gyümölcsei 4599 Ft.
onnan tudom, hogy megnéztem a katalógust a honlapjukon, 1 percembe került (és hétvégén napijegy nélkül is lehet vásárolni, szintén a honlapjukról van)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt a Metróról, nem tudtam, hogy Magyarországon már nem vállakozók is bejuthatnak, így az ottani lehetőségekre nem kerestem rá. Erről lemaradtam volna, ha nem hívod fel rá a figyelmemet.
2019. jan. 22. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!