Régen karácsonykor 390 Ft volt a pont kilója a tescoban vagy az Ausanban. Lesz most is valahol hasonló akció?
"Te vagy egy szép nagy troll, a vitaindító hülyeségeddel együtt. Áruld már el mikor vettél utoljára ennyiért pontyot és hol?"
Már leírtam, mi lenne ha kötekedés helyett te is inkább elolvasnád amit már leírtam, mielőtt válaszolsz??? (igaz amit írtál nem válasz csak trollkodás). Unalmas volt a hétvége vagy mi s ezért jöttök trollkodni értelmes válasz helyett???
Mint minden kérdés ez is azoknak szól, akik tudják a választ nem pedig azoknak akik még a kérdés tárgyát se ismerik s csak trollkodni tudnak. (De már ezt is leírtam, már az is nevetséges hogy egyeseknek ezt le kell írni: nem azoknak szól a kérdés akiknek fogalmuk sincs a témáról)
Hazudsz, ugyanis az oldal az akciós árakat is feltünteti (ha volt olyan) az adott helyen, az adott időszakban.
Ha 500 forintos árat mutat legalacsonyabbnak, akkor az volt a legolcsóbb akkor.
Fordulj orvoshoz ha ilyen gyengék az idegeid.
Nem tudom mikor lehetett ennyiért halat kapni, de nem mostanàban az biztos.
Ha legalàbb megmondanàd, hogy melyik évben, hol kaptàl ennyiért halat, az talàn segítene a hozzàszólóknak.
:))) Segítene válaszolni annak aki semmit se tud ha megmondanám mikor volt az amit tagadnak::)))
Unalmas vagy.
"hátha van aki nálam többet tud, nem pedig kevesebbet. Volt már rá példa. Ráadásúl azt nem tudom még én se hogy ti többet tudtok e nálam vagy sem."
Nos, nagyokos "kérdező", én például tudom azt, hogy "pont"-ot soha sem árultak. Sem pár száz forintért, sem drágábban. Árultak viszont nyelvtan könyveket, hogy az okoskodók megtiszteljék azokat, akiktől kérdeznek. Le kell szállni a magas lóról, el kell olvasni, hogy mit írsz, mielőtt elküldöd a kérdésed.
Javíthatnál a modorodon, ne másokat bírálj, hanem mélyedj magadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!