Régen karácsonykor 390 Ft volt a pont kilója a tescoban vagy az Ausanban. Lesz most is valahol hasonló akció?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 13:01
11/33 anonim válasza:
Én olyanra emlékszem pár éve az auchanból, hogy ingyen dobták utánad 24-én délután 1 órától. Ha egyet kértél kettőt kaptál. Azóta azért nincs ilyen szerintem, mert megtanultak számolni hogy mennyit érdemes tartani.
12/33 anonim válasza:
Fogd már fel, hogy nem volt ilyen!
13/33 anonim válasza:
Pár éve volt akcióba közeli lejáratos tortabevonó 20 Ft-ért. Meg kindertojás 99Ft-ért. :D
14/33 anonim válasza:
Nem jöttök rá, hogy ez egy troll? Egyébként valóban, a 90-es évek elején ilyen ár körül volt a ponty..
15/33 A kérdező kommentje:
Itt csak ti trollkodtok, nem az is az a kérdés volt e ilyen pár éve hanem hogy most van e. Az a trollkodás amikor kitaláljátok, hogy amiről nem tudtok az nem is volt, miközben eleve nem is ez a kérdés. De mint minden kérdésnél, a trollok között itt is van értelmes válaszoló, maguk a trollok pedig nem részei a kérdésnek. Unatkozhattok nagyon ezen a hétvégén, de miért nem mentek inkább szánkózzni a hülyeség helyett?
2018. dec. 16. 20:48
16/33 anonim válasza:
Ilyen nem lesz és mostanába nem is volt ,ilyen akció ha volt az 4-5 éve volt .
17/33 A kérdező kommentje:
ennyit arról, hogy ki a troll: ott van 2010-ben az akció nélküli 500 és utána 800 Ft-os ár, még akció nélkül is volt 390 Ft-hoz közel nemrég s akkor az akciókról még nem is beszéltünk.
2018. dec. 16. 20:59
18/33 anonim válasza:
Nem azért, de ez az oldal 11 évre visszamenőleg sem mutat semikorra 400 alatti akciós árat.
11+ évet meg azért nem mondanék "néhány évnek", persze nyilván erősen függ attól, hogy hány éves ember mondja, hogy néhány éve. A nagyanyamnak a 80-as évek is néhány éve volt.
Tehát akkor még egyszer, hátha akkor megérted: 390 nagyon régen volt a ponty ára és idén garantáltan nem lesz ennyiért (meg az elkövetkező jó pár évben sem).
19/33 anonim válasza:
Te vagy egy szép nagy troll, a vitaindító hülyeségeddel együtt. Áruld már el mikor vettél utoljára ennyiért pontyot és hol?
20/33 A kérdező kommentje:
Olvasd már figyelmesebben a leírtakat, nem csak kötekedni kellene tudni. Írtam, hogy ezen csak az akció nélküli árak vannak, amik 500 Ft-ot is "elérik" lefele. Mégis mennyiről kellene szerinted 390 Ft-ra akciózni? 300-ról? Gondolkozz már mielőtt leírsz valamit vagy tényleg csak a trollkodás és a saját tudatlanságotok miatt más trollnak nevezése megy???
2018. dec. 16. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!