Honnan lehet tudni hogy a gyümölcs, zöldséget ott helyben kell lemérni vagy a kasszánál mérik le?
Figyelt kérdés
Sparba voltam múltkor vettem almát de a kasszánál jól lecsesztek hogy nincs lemérve, ott is kellett hagyni a pultban. Amúgy pennybe járok általában ott pedig a kasszánál mérnek.2018. nov. 21. 14:54
1/5 anonim válasza:
Meg azonos uzletlancon belul is lehet elteres.
Ha nem kell lemerni, akkor ki van irva a merlegre es papirt sem ad ki.
2/5 anonim válasza:
Amikor vásárolsz nézd meg van e mellete kód. Ha van, sétalj el vele a mérlegig. Itt ket opció lehetséges. Van egy papir nélküli mérleg, ami neked meghatározza mennyi lesz az annyi. Vagy egy papirt kiadó, akkor rámész a nyomtatásra és ami kijön azt ráragasztod! (Sparban még a pékarukra is matricát kérnek manapság.)
3/5 anonim válasza:
Ha van mérleg, és ad címkét, leméred. Ha nincs, akkor nem.
4/5 anonim válasza:
Ha van címkés mérleg, akkor leméred. Az a tuti.
De pl CBA-ban ki van írva, hogy kasszánál mérik.
Sparban muszáj, nekem is kellett már citromot ott hagynom, mert nem találtam a citromot a mérlegben, azt hittem majd a kasszánál,de kiderült ott nem tudják.
5/5 anonim válasza:
"Sparban muszáj,"
Nem mindegyikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!