Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogyan csinálják az "albán...

Hogyan csinálják az "albán pékségek", hogy a zsemléjük még másnap is finom puha?

Figyelt kérdés
Emellett tartalmas is. Az áruházi vizes zsemle már estére ehetetlen.
2018. aug. 29. 18:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
54%
Az üzletek berendezése is ugyanolyan, direkt világítják meg úgy a termékeket, hogy frissnek és ízletesnek tűnjenek... amúgy aki komolyan bedől annak, hogy csak lisztből van... Nagy része a tésztának lisztkezelő szer, a liszt is olyan magas gluténtartalmú ami nem tesz jót az egészségnek... na meg fel van fújva rengeteg élesztővel. Na meg hetente látni nébih-es videókat, hogy milyen patkányos undormány helyen készítik ezeket. Nem is olcsóbb amúgy, mint pl. a Lipótiban vagy a sarki MAGYAR pékségben a pékárú, azok mégis minőségibbek... Nem értem hogyan lehet a hulladék minőség után rajongani.
2020. máj. 20. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/32 anonim válasza:
50%

#31: Forrás? Gondolom, nincs... A glutén egyébként teljesen ártalmatlan fehérje, de ez nehogy megszakítsa a tébolyodat.

Fel van fújva rengeteg élesztővel? Láttál már élesztőt közelről? Van tippem...


Azt vajon miért gondolod, hogy a pékségben mesterien megvilágított kenyérről otthon nem derül ki, hogy ocsmány? (Költői a kérdés természetesen)


@Kérdező: Nem hiteles forrásból úgy értesültem, hogy a tésztáik több aszkorbinsavat (a konteósok kedvéért: Ez nem tömegpusztító fegyver, hanem a tiszta C-vitamin rendes neve) tartalmaznak, de ez inkább csak tipp.

2021. nov. 23. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!