Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogyan csinálják az "albán...

Hogyan csinálják az "albán pékségek", hogy a zsemléjük még másnap is finom puha?

Figyelt kérdés
Emellett tartalmas is. Az áruházi vizes zsemle már estére ehetetlen.
2018. aug. 29. 18:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Írta valamelyikőtök, hogy ételt egyek, ne szutykot. Oké, rendben, ehelyett milyen pékárut vegyek? Nincs minden sarkon reform/tradícionális/bio/öko/kézműves pékség, ami csak természetes alapanyagokból álló cuccokat árul, ráadásul meg sem tudnám fizetni..

De még mindig tartom, hogy olyan természetes, "lisztes", kenyéríze van ennek a zsemlének, hogy nem tudom elhinni, hogy annyira mű lenne, mint ahogy itt írja valaki.

2018. aug. 30. 21:22
 22/32 anonim ***** válasza:
27%

Mondjuk teljes kiőrlésű lisztből készült sütőipari dolgokat?

Lehet hogy 40-50 forinttal drágább, de ennyit megér az egészséged, nem?

2018. aug. 30. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
#22: És ami teljes kiörlésű lisztből készül az hirtelen nincs tele "műanyaggal, meg vegyszerrel", vagy hogy működik ez pontosan?
2018. aug. 31. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/32 anonim ***** válasza:
90%
#16: Hol található meg a McDonalds ételeinek összetevő listája?
2018. aug. 31. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/32 anonim ***** válasza:
21%

Miért nem válaszoltok a kínos kérdésekre fiúkák?

Végig csak hazudoztatok? :(

2018. aug. 31. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/32 anonim ***** válasza:
60%
Még nem jött meg a válasz a NÉBIH-től a levelemre. Náluk toporzékolj légyszíves.
2018. aug. 31. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/32 anonim ***** válasza:
Tűkön ülve várok.
2018. aug. 31. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt magyarazza meg valaki, hogy az alban peksegekben miert van mindennek egy gusztustalan muanyag edes ize. Ha sos peksuti, ha edes, ha zsemle, ha kenyer. Illetve ilyen olajos-zsiros kivulrol minden. En egyaltalan nem szeretem, inkabb a Felegyhazi peksegek.
2018. aug. 31. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/32 A kérdező kommentje:
Mert kényelmi szempontból ugyanabból a tésztából vannak a sós és az édes péksütik is csak más töltelékkel. Azért zsírosak, hogy szép fényesek, guszták legyenek, egyébként ezt én sem kedvelem. Zsemle viszont nem volt édeskés :)
2018. szept. 1. 08:39
 30/32 anonim válasza:
Úgy, hogy megpirítják albán. höhöhöhöhöhö
2018. nov. 6. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!