Mi a véleményetek az Auchanról?
Figyelt kérdés
Győrben most nyílik egy, még sosem voltam auchanban, mire számíthatunk?2018. jún. 24. 14:18
2/15 anonim válasza:
Mint egy tesco csak kicsit igényesebb nálunk szolnokon.
Auchan márkás tészták, tejtermékek jók.
Pékárúk is
3/15 anonim válasza:
Ugyan azt tudom elmondani mint a többi válaszoló, olyasmi mint egy Tesco, csak kicsit igényesebb és jobb termékek is megtalálhatóak, és jóval több élelmiszer. Mi mindig oda megyünk vásárolni.
4/15 anonim válasza:
Igazából Győrben csak egy Auchan szupermarket lesz, így egyedül a szekszárdiak válasza a mérvadó, hiszen az országban egyenlőre ott van csak Auchan szupermarket (igaz már épül Zalaegerszegen és Sopronban is). A hipermarket és a szupermarket közötti különbséget pedig úgy kell elképzelni mint amekkora különbség van a Spar és Interspar üzletek között.
5/15 Metionin válasza:
Én szeretem csak nagyon messze van :D
Sokféle élelmiszer van és nagyon jók az akciók.
7/15 anonim válasza:
Győri vagyok. Kíváncsi leszek, hogy majd milyen lesz.
Én még nagyon régen voltam egyszer Budapesten egy nagy Auchan áruházban. 15-20-éve kb.
És megállapítottam, hogy ugyan olyan volt mint a többi. Olyan mint a Tesco, meg a Spar és az Interspar.
Nem véletlenül hívják madaras Tesconak.
Ugyan azokat a termékeket lehet megvenni mint a Tescoban, Sparban, Intersparban.
Gondolom olcsóbb meg biztosan nem lesz.
De aztán majd meglátjuk.
8/15 anonim válasza:
Olyan kb, mint a többi, a tesco vagy az interspar.
9/15 anonim válasza:
Szerintem borzasztó gagyi és igénytelen az egész, kinézetre is. Olyan, mintha bemennél egy one euro shopba vagy valami ilyen helyre, csak nagyobb és drágább. Nem szeretek oda járni.
10/15 anonim válasza:
Sajnos Nyíregyháza környékén még nincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!