Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a véleményetek az Auchanról?

Mi a véleményetek az Auchanról?

Figyelt kérdés
Győrben most nyílik egy, még sosem voltam auchanban, mire számíthatunk?
2018. jún. 24. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem volna rossz, csak messze van. Ahol korábban laktam, indítottak ingyenes buszjáratot, de hát az olyan is volt, felszállt rá minden ingyenélő, mosdatlan egyén. Ahol most lakok, ott meg majdnem egy órát kéne utazni, hogy elérjem, városon belül.
2018. jún. 24. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ott a legjobb az élelmiszerkínálat, árak is megfelelőek. Igaz, én Romániában élek.
2018. jún. 24. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Drágább mint Tesco én voltam Auchan szupermarketben Pesten ,és drága .
2018. jún. 25. 06:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a tesco csak távolabb vannak a sorok egymástól mi azért járunk oda. Kevésbé van tömegnyomor és nem kell verekedni, hogy elférj.
2018. jún. 25. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:

A szekszárdi Auchan egy vicc, alig lehet kapni vmit, és még az is drága (kivétel az akciók), minőségileg se vmi hú de jó a zöldség és társai. A nagyvárosi Auchanokhoz mérve is drága, saját termékeiből is a legratyibb kapható (zöld csomagos) és abból is kicsi a választék. Ja és még a parkolás is körülményes, ha ingyen akarsz. Maga a hely is nagyon nyomasztó, bezsúfolták abba a kis épületbe, a vásárlók összetétele miatt, sajnos kupis a hely. Akkor már inkább a kis Tesco vagy ott az Interspar nem messze.

Debreceni Auchan folyton tele van leárazásokkal, sok a választék a saját márkás termékekből is (zöld-fehér csomagos, import saját termék Franciaországból). A pékáruk és a sütemények minősége sajnos jobb már mint a Tescoé (kivéve a kenyér) viszont a húsárú a Tescoban még mindig jobb minőségű. Nem egyszer vettünk büdös húst, még a nem leárazott tálcásnál is van amelyikben áll a húslé, ezért vigyázni kell. A hal áruval még nem volt gondom. Pluszok: bizalomkártya, hűségpontok, benzinkút (ami a többi kúthoz képest "olcsó" és onnan is kapsz pontot a kártyádra), az emberek itt nagyon kedvesek, főleg a pénztárosok, ha nincs vmi program, vagy péntek és hétvége, akkor elég kevesen vannak.

Pár évvel ezelőtt, (akkor még nem volt a szekszárdi Auchan), a családommal (és más ismerős is) feljártunk a Savoya parki Auchanba nagy bevásárlást tartani, mert még így is jobban megérte, mint ha helyben vásároltunk volna (persze ilyenkor hozzákapcsoltunk más programot is). Szóval ár-érték arányban a Tescot lekörözi már pár éve, főleg a Tesco mostani incidensei után.

2018. júl. 20. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!