Hol -hogy tudnék körülnézni, megismerni a boltok kínálatát szerintetek? Lent részletezem, köszi, ha elolvassátok.
A helyzet az, hogy aliglátó vagyok, így a boltokban nem tudok körülnézni, szerintem egy csomó dologról azt sem tudom, hogy létezik. Mármint mittudomén, ma pl. olvastam egy Mikulásos kérdésben, hogy Smarties-os hóember meg pingvin, és ezek úgy megtetszettek, én még leragadtam a hagyományos csokimikulásnál. Annó itthon ezeket kaptam, ezekről tudok. Vásárolni úgy szoktam, hogy egy eladó segít; én mondom, hogy mit szeretnék, ő meg megkeresi nekem a cuccokat. Viszont csak olyat tudok kérni ugye, amiről tudok, szóvalwaa :D
Szerintetek hol tudnék tájékozódni a választékot illetően?
Pl. Tesconak van online áruháza. Ki is hozzák a cuccokat. A honlapján körbe lehet nézni.
De ha ismerőst megkérsz, hogy lófráljatok kicsit, akkor szerintem szívesen segít.
Illetve itt is kérdezhetsz. Pl. milyen teákat, karácsonyi cuccokat ajánlanák és gyűjtögeti mindenki a kedvencét a kérdés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!