Romlott sajtot adtak el nekem 1 órája. Mit tehetek?
Bementem a helyi Fezoba, kértem szeletelt sajtot, erre narancssárfa és büdös. Anya szerint sajtszaga van, főzni lehet vele. Főztünk vele, nem bírom megenni. Az a baj, hogy kipróbálásként benyakaltam 2 szeletet,annyira éhes voltam,a húst se akartam kidobni.
Mintha már egy hetes lenne olyan.
Mit csináljak, hogy ne fossak?
Te sem vagy ápoló az őrültek házában, azt ugye tudod? :)
Drága, az úgy van, hogy te sem ápoló vagy...
"Anya szerint sajtszaga van"
Szép megállapítás.
De hogy kell elképzelni a vásárlást? Milyen kiszerelésben vetted a sajtot? Az orrod előtt szeletelték, vagy be volt csomagolva? Mit ír a lejárati idő? Ha otthon észrevetted, hogy rossz minőségű, miért nem mentél vissza a blokkal együtt?
Amúgy kétlem, hogy 1 órával azután, hogy vásárolni voltál, már kész is a kaja és már hasmenésed is volt tőle. Kamu.
Komolyan ezen a hülye oldalon egyből megjelenik valami élettelen és kamuzik?
Ez nem neked szól, amúgy.
Anannászos hús, simán kész van, annyi idő alatt. Még az ananász is átvette a sajt "zamatát".
Azt nem írtam, hogy egyből hasmenésem lett, hanem hogyan hogyan kerüljem el. Nem tudtam...
Ma is hányingerem volt és rossz volt a gyomrom...
Nem került olyan sokba... Viszont a boltot jelenteni kellene.
Semmi konkrétum, ismét csak vetítesz.
Az ananász szó leírását még gyakorold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!