Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Romlott sajtot adtak el nekem...

Romlott sajtot adtak el nekem 1 órája. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Bementem a helyi Fezoba, kértem szeletelt sajtot, erre narancssárfa és büdös. Anya szerint sajtszaga van, főzni lehet vele. Főztünk vele, nem bírom megenni. Az a baj, hogy kipróbálásként benyakaltam 2 szeletet,annyira éhes voltam,a húst se akartam kidobni.

Mintha már egy hetes lenne olyan.

Mit csináljak, hogy ne fossak?

2017. okt. 19. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Előző vagyok. Hiába pontoztatok le, kóstoljátok meg a Penny-set például. A szükség nagy úr néha. Az is Trappista pedig. És igen, gumis-nyúlós. :)
2017. okt. 19. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
21%

Te sem vagy ápoló az őrültek házában, azt ugye tudod? :)

Drága, az úgy van, hogy te sem ápoló vagy...

2017. okt. 19. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Anya szerint sajtszaga van"

Szép megállapítás.

2017. okt. 20. 08:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Anya olyan, hogy a sz.rt is megetetné velünk. Ha egyértelműen romlott valami azt sem ismeri be. Viszont a húsra rásütve majdnem kihányta, kiköpte. Soha nem ettem még ilyen sz.rt.
2017. okt. 20. 09:00
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

De hogy kell elképzelni a vásárlást? Milyen kiszerelésben vetted a sajtot? Az orrod előtt szeletelték, vagy be volt csomagolva? Mit ír a lejárati idő? Ha otthon észrevetted, hogy rossz minőségű, miért nem mentél vissza a blokkal együtt?

Amúgy kétlem, hogy 1 órával azután, hogy vásárolni voltál, már kész is a kaja és már hasmenésed is volt tőle. Kamu.

2017. okt. 20. 18:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Komolyan ezen a hülye oldalon egyből megjelenik valami élettelen és kamuzik?

Ez nem neked szól, amúgy.

Anannászos hús, simán kész van, annyi idő alatt. Még az ananász is átvette a sajt "zamatát".

Azt nem írtam, hogy egyből hasmenésem lett, hanem hogyan hogyan kerüljem el. Nem tudtam...

Ma is hányingerem volt és rossz volt a gyomrom...

Nem került olyan sokba... Viszont a boltot jelenteni kellene.

2017. okt. 20. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Semmi konkrétum, ismét csak vetítesz.

Az ananász szó leírását még gyakorold.

2017. okt. 20. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!