Harmadszorra kaptam romlott húst a CBA-ban, tehetek panaszt?
A múltkor a párom vett akciós csirkecombot far résszel ki volt írva, hogy friss olyan kelendő volt, hogy sorba kellett állni érte. Még az nap este megsütöttem és betegek is lettünk tőle mind a hárman. Én 2 napig hánytam, ment a hasam, a párom kevesebbet evett neki csak hasmenése volt, a kisfiunkon jött ki legelőször, ő már éjjel nem aludt, biztos a hasa fájt neki és másnap neki is ment a hasa tőle. Pedig nem volt rossz szaga és az íze is jó volt.
Most mind a ketten vettünk egy-egy fél kg sertés combot szintén CBA-ban, szintén frissnek mondták, 29.-én vettük mind ketten ma szerettem volna megcsinálni, de mind a kettő ragad és iszonyat büdös. :S 29.-től ma reggelig mind a kettő a hűtőben volt. A blokk sajnos már nincs meg ezért nem tudom visszavinni. Tehetek panaszt?
Panaszt tehetsz :) de ne jelentsd fel őket ... így sincs munaklehetőség .
És vásárolj máshonnan , de ha van rá lehetőség a legjobb ha veszel 3 nyulat (2 n. 1b.) pár csirkét :) aztán nyárron már (remélhetőleg) nem szükséges venni :D
na meg még finomabb is :)
de ha belvárosban laktok akkor nem mondtam (az állattenyésztésről) semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!