Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Harmadszorra kaptam romlott...

Kisnita kérdése:

Harmadszorra kaptam romlott húst a CBA-ban, tehetek panaszt?

Figyelt kérdés

A múltkor a párom vett akciós csirkecombot far résszel ki volt írva, hogy friss olyan kelendő volt, hogy sorba kellett állni érte. Még az nap este megsütöttem és betegek is lettünk tőle mind a hárman. Én 2 napig hánytam, ment a hasam, a párom kevesebbet evett neki csak hasmenése volt, a kisfiunkon jött ki legelőször, ő már éjjel nem aludt, biztos a hasa fájt neki és másnap neki is ment a hasa tőle. Pedig nem volt rossz szaga és az íze is jó volt.

Most mind a ketten vettünk egy-egy fél kg sertés combot szintén CBA-ban, szintén frissnek mondták, 29.-én vettük mind ketten ma szerettem volna megcsinálni, de mind a kettő ragad és iszonyat büdös. :S 29.-től ma reggelig mind a kettő a hűtőben volt. A blokk sajnos már nincs meg ezért nem tudom visszavinni. Tehetek panaszt?

2010. dec. 31. 10:17
 1/6 anonim válasza:
Még szép!
2010. dec. 31. 10:20
 2/6 anonim válasza:
köjált rájuk küldeni , bejelenteni, és többet most már ne vásárolj ott........
2010. dec. 31. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 3 helyen vásárolok csak, ott tudom, hogy mindig szép húst kapok, innen töltöm fel a mélyhűtőt, máshol soha nem veszek.
2010. dec. 31. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze! Mindenkinek érdeke (és valahol kötelessége is), hogy az ilyen felelőtlenségek kiderüljenek. Minél gyorsabban a hatóságokhoz fordulni, hogy még legyen nekik a készletből, amikor a helyszínre érkeznek!
2010. dec. 31. 10:37
 5/6 anonim válasza:
0%

Panaszt tehetsz :) de ne jelentsd fel őket ... így sincs munaklehetőség .

És vásárolj máshonnan , de ha van rá lehetőség a legjobb ha veszel 3 nyulat (2 n. 1b.) pár csirkét :) aztán nyárron már (remélhetőleg) nem szükséges venni :D

na meg még finomabb is :)

de ha belvárosban laktok akkor nem mondtam (az állattenyésztésről) semmit :)

2010. dec. 31. 10:53
 6/6 anonim válasza:
Attól elbocsátani senkit nem fognak (erről az eladótól kezdve a főnökig mindegyik tud, hisz azok látják minden nap......) hogy rossz a hús. Az viszont életbevágó ha ennyi ember és ilyen sokszor kap a nehezen megkeresett kis pénzéért az asztalra romlott terméket. Amit még egy felnőtt szervezet csak csak kibír( de miért kellene ezt kibírni?) de egy gyereknek sztem nagyon nem hiányzik. Felháborító ez az egész, ahogy hülyének nézik az embert, én biztos bejelenteném.
2011. jan. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!