Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért üresek a Lidl boltok?

Miért üresek a Lidl boltok?

Figyelt kérdés
Korábban, jóval nagyobb volt a kínálat, több boltban is üresek az akciós áruk polcai. egymásra dobálva a boltok végében állnak.

2017. szept. 25. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rossz Lidlekbe jársz. Itt Szombathelyen 3 Lidl van (:D), ha az egyikben már elfogyott az akciós áru, akkor átmegyünk a másikba, ahol mindig van.
2017. szept. 25. 19:31
 2/5 anonim válasza:
51%
Mert egy baltás gyilkos portyázik bennük. Én a helyedben messziről elkerülném az összeset.
2017. szept. 25. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Hát ugye küldik a reklámújságot, rengetegen kiválasztják előre, hogy miket kell majd beszerezniük a majd akciós termékekből, általában olyat is felírnak, amit amúgy nem vennének, de ugye mivel akciós lesz...

Benne van az is az újságban, hogy pl. hétfőtől él az akció. Na most ezek a szorgalmas megfigyelők hétfőn nyitásra már ott vannak (vannak, akik munkahelyről mennek el csoportosan bevásárolni), és szépen felvásárolják az akciós termékeket meg az újdonságokat.

Múlt héten hétfőtől voltak őszi ruhák, reggel 7-kor nyit az üzlet, délben a polcokon nem volt már csak 2 db pulcsi meg néhány megbontott dobozú nadrág és cipő. Ennyi maradt 5 óra leforgása alatt az egész árukészletből. Munkaidőben.

Itt egyre jobban terjed ez, hogy ELŐRE kinézik az újságokból az akciókat, így azoknak, akik csak később, véletlenül tévednek arra, már nem sok minden marad.

2017. szept. 25. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A jó dolgokat elkapkodják gyorsan.
2017. szept. 25. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert a jó dolgok gyorsan fogynak főkép ha olcsok is .

Én nem rég jártam ugy hogy egy pudingot kerestem amihez törpöt is adtak volna akartam venni hát nem találtam kérdeztem az egyik ott dolgozott hogy hol van van e ? Közölte hogy csütörtökön elfogyott és nem kapnak eböl a fajtábol többet mert nem a saját márkájuk volt ez pénteken történt

Ami jó ,finom olcso vagy jó minöségü ruha vagy bármi azt viszik mint a cukrott,pl ez a heidi klum kolekcio nálunk annyira nem fogy .

2017. szept. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!