Ti lettetek már rosszul Lidl-s péksütitől?
Régebben sokszor vásároltam ott, mert csak az esik útba. Mostanában inkább otthon készítek valamit, vagy van egy pékség a munkahelyem közelében, ott veszek.
De pár hete és tegnap is betértem a Lidl-be. Mind a kétszer rosszul lettem, egyszer kakaóscsigát, egyszer sajtospogácsát ettem. Először azt hittem, hogy véletlen. De a második után már elég gyanús. Soha nem szoktam kajától rosszul lenni, nem kényes a nyomrom. De ezek után annyira fájt, hogy alig bírtam dolgozni.
Mitől lehet? Mi van benne? Más is járt már így?
Nem. Soha semmi bajom.
Viszont nem tetszik a kérdés, nem az első, nekem kicsit úgy tűnik, mintha valaki névtelenül mocskolódna.
1: Eszem máshol vett péksütiket, és azoktól semmi bajom. Kenyeret is eszem. Szóval gluténérzékeny biztosan nem vagyok.
De korábban ezektől sem volt bajom. Talán elszoktam tőle :)
2: Ez egy anonim oldal. Miért írnám ki a nevem?
Nem mocskolódom, hanem leírtam, amit tapasztaltam.
Nekem is ez a kakaóscsiga volt a kedvencem. Azért is jártam régen sokat oda, mert szerintem ott a legfinomabb.
Hát, lehet, hogy teszek még egy próbát, és aztán kiderül, hogy mi lesz, 3 alkalmat már tuti nem lehet majd a véletlen számlájára írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!