Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti lettetek már rosszul...

Ti lettetek már rosszul Lidl-s péksütitől?

Figyelt kérdés

Régebben sokszor vásároltam ott, mert csak az esik útba. Mostanában inkább otthon készítek valamit, vagy van egy pékség a munkahelyem közelében, ott veszek.

De pár hete és tegnap is betértem a Lidl-be. Mind a kétszer rosszul lettem, egyszer kakaóscsigát, egyszer sajtospogácsát ettem. Először azt hittem, hogy véletlen. De a második után már elég gyanús. Soha nem szoktam kajától rosszul lenni, nem kényes a nyomrom. De ezek után annyira fájt, hogy alig bírtam dolgozni.

Mitől lehet? Mi van benne? Más is járt már így?

2017. júl. 26. 12:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia, soha egyiktől sem lettem rosszul, pedig nagyon-nagyon gyakran eszek belőlük, szerintem nagyon finomak (nem bírom megállni :-)). Valószínűleg ahogy írták, valamelyik összetevőre lehetsz érzékeny. Nézd meg szerintem Te is, mindegyikhez ki van írva. Lehet, hogy egy ételallergia vizsgálat megállapítja, hogy melyik összetevőre vagy érzékeny.
2017. júl. 26. 21:10
 12/12 kacago uborka ***** válasza:
100%
Velem már előfordult sajtos pogácsa után. Utána 2-3 napig émelygett a gyomrom, semmi étvágyam nem volt, csak az az enyhe hányinger. Semmi egyéb tünet. Furcsa, de hogy miért van ez....nem tudom.
2017. júl. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!