Miért lehet ilyen a boltos, ráadásul. A tulajdonosról van szó? Szó szerint összegyűri a blokkot.
Maszek kisboltba járok amikor csak 2-3 dolog kell,közel van. Az esetek 90%-ban elémteszik a blokkot ahogy szokták,de mikor a tulaj felesége van a kasszában,néha letépi a blokkot a gépből és kidobja. Már volt,hogy mondtam neki,hogy a blokkot nem adta ide( ami így igazságos) ,erre ő húú,ne haragudj...,nem muszály az a blokk most az egyszer neked. Ezt mondta. Azt hittem kiesek a nevetéstől. Oda kell adni,ezt ők tudják pedig a legjobban. Nekem mindig kell a blokk,mert gyűjtöm. Ha valami baj van a termékkel mivel megyek vissza a boltba reklamálni?
Tegnap megint a tulaj felesége volt a kasszában és nem mindig ugyan,de tegnap kitépte a gépből a blokkot,láttam,hogy gyűri össze és dobja ki. Ez a harmadik eset volt. Tegnap viszont azért sem szoltam,hanem szépen elmentem szó nélkül és megfogadtam magamban,hogy ha legközelebb ez megtörténik,hogy kidobja a blokkot,azt fogom.mondani,hogy rendben van,visszaadom,húzza le mégegyszer a kódokat és üsse be mégegyszer és kérem szépen a blokkot. De én csak egyszer fizetek,és neki jó tanulópénz lesz,hogy bukott,nem csinál ilyet máskor.
Lehet sokan ezért lenéznek de akkor is nekem kell a blokk,ha valami baj van a felvágottal,stb. blokkal tudom visszavinni úgyhogy így a szabályos?
Sparban még utána szólnak az embernek,ha otthagyja a blokkot,hogy elnézést a blokkot hadd adjam oda. Itt meg...
Szerintetek miért csinálja ezt egy bolt tulajdonosa? Elgondolkodik vagy hogy?
Legközelebb joggal kérhetem a blokkot mégegyszer ,ha kidobja vagy szólhatok nyugodtan?
Egyrészről oda kéne adnia, másrészt megh a amúgy is kisbolt, akkor azért ha visszamész bármiért reklamálni, valszeg tudja kb hogy ki vagy, illetve voltál ott, szóval ebből sem nagyon lehet gond..
A másik kérdés meg tényleg az, hogy pár száz ft ért reklamálni tényleg vicces.
Azert erdekes a kommentelok hozzaallasa hogy “nehogyma par szaz ftert reklamaljaa” mar bocsanat de nektek okes ha par szaz forinttal is de atvagnak??
Mert nekem pl nagyon nem. Nem egyszer nem ketszer utottek “veletlenul” melle valamit es az mar nem 1x100ft. A kerdezonek adok igazat. A blokk az jar
2-3 termék árát össze lehet adni fejben.
Minek a blokk?
Igazat adok hogy oda kell adnia, de ekkora ügyet se csinálnék ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!