Jelmez témában kérdezhetek, mint játék boltos?
Sziasztok!
Szokatlan kérdéssel fordulok Hozzátok, de nem tudom kitől kérdezzem hirtelen.
Én egy budapesti játékboltos vagyok, jelenleg jelmez beszerzés és árusítás folyik nagyban.
Kérdésem: az egyik nagykerben tudnék rendelni: tűzoltó, rendőr és orvos köpenyt kiegészítőkkel, de úgy, hogy csak 6 hét múlva ér ide külföldről. Ti vennétek Farsang után ilyent?
Mi érdekesebb egy kisgyermeknek? Orvosi táska vagy orvosi köpeny fülhallgató fecskendő felírható névjegykártya kitűzővel?
Tűzoltó autó vagy tűzoltó mellény baltával hokitokival jelvénnyel?
Pisztolyt vagy rendőr mellényt pisztollyal bilinccsel?
Köszönöm, ha válaszoltok!
6.5 eves a fiam. En talan farsang utan is vennek jelmezt, csak ugy jatszani is jo moka.
Orvosi taska es tuzolto auto MINDEN jatekboltban van, ezert a kopeny es melleny mellett szavaznek, azok kulonlegesebbek:)
" az egyik nagykerben tudnék rendelni: tűzoltó, rendőr és orvos köpenyt kiegészítőkkel, de úgy, hogy csak 6 hét múlva ér ide külföldről. Ti vennétek Farsang után ilyent?"
Nem
"Mi érdekesebb egy kisgyermeknek? Orvosi táska vagy orvosi köpeny fülhallgató fecskendő felírható névjegykártya kitűzővel? "
Orvosi táska, már ha van benne minden.
"Tűzoltó autó vagy tűzoltó mellény baltával hokitokival jelvénnyel?"
Auto
"Pisztolyt vagy rendőr mellényt pisztollyal bilinccsel?
Köszönöm, ha válaszoltok!"
Mellény bilinccsel
Szerintem rendeld meg nyugodtan!
Ezek olyan dolgok,amik nem csak farsangra jók,bármikor szívesen játszanak vele a gyerekek!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!