Miért lehet ilyen a boltos, ráadásul. A tulajdonosról van szó? Szó szerint összegyűri a blokkot.
Maszek kisboltba járok amikor csak 2-3 dolog kell,közel van. Az esetek 90%-ban elémteszik a blokkot ahogy szokták,de mikor a tulaj felesége van a kasszában,néha letépi a blokkot a gépből és kidobja. Már volt,hogy mondtam neki,hogy a blokkot nem adta ide( ami így igazságos) ,erre ő húú,ne haragudj...,nem muszály az a blokk most az egyszer neked. Ezt mondta. Azt hittem kiesek a nevetéstől. Oda kell adni,ezt ők tudják pedig a legjobban. Nekem mindig kell a blokk,mert gyűjtöm. Ha valami baj van a termékkel mivel megyek vissza a boltba reklamálni?
Tegnap megint a tulaj felesége volt a kasszában és nem mindig ugyan,de tegnap kitépte a gépből a blokkot,láttam,hogy gyűri össze és dobja ki. Ez a harmadik eset volt. Tegnap viszont azért sem szoltam,hanem szépen elmentem szó nélkül és megfogadtam magamban,hogy ha legközelebb ez megtörténik,hogy kidobja a blokkot,azt fogom.mondani,hogy rendben van,visszaadom,húzza le mégegyszer a kódokat és üsse be mégegyszer és kérem szépen a blokkot. De én csak egyszer fizetek,és neki jó tanulópénz lesz,hogy bukott,nem csinál ilyet máskor.
Lehet sokan ezért lenéznek de akkor is nekem kell a blokk,ha valami baj van a felvágottal,stb. blokkal tudom visszavinni úgyhogy így a szabályos?
Sparban még utána szólnak az embernek,ha otthagyja a blokkot,hogy elnézést a blokkot hadd adjam oda. Itt meg...
Szerintetek miért csinálja ezt egy bolt tulajdonosa? Elgondolkodik vagy hogy?
Legközelebb joggal kérhetem a blokkot mégegyszer ,ha kidobja vagy szólhatok nyugodtan?
Kisboltokban elő szokott fordulni. Engem mondjuk nem zavarna. Ha valamivel gondod akad, akkor szépen szólsz a boltos néninek/bácsinak és megbeszélitek, ahogy az ilyen kisboltokban szokás, és nem a blokkot lóbálva reklamálsz.
Természetesen ha egy hipermarketben vásárolsz nagyértékű, garanciás műszaki cikket, akkor érdemes megtartani a blokkot, de 10 deka párizsi meg 2 kifli miatt ne gyűjtsd a szemetet otthon és pláne ne undokoskodj az eladókkal.
Ha nem tetszik, ahogy csinálják, akkor ne járj oda, nem kötelező. Ha pedig mégis olyan jó, hogy közel van, és olcsó, és meg vagy elégedve a minőséggel (mivel nem írtad, ezért gondolom eddig sem volt problémád semmilyen termékkel ott), akkor meg örülj neki, hogy van a közeledben egy ilyen kisbolt, és inkább legyél jóban a tulajdonosokkal.
Ne veszekedj ilyen hülyeség miatt velük, csak magadból csinálnál bohócot és többet nem látnának ott szívesen. Inkább vegyél egy nagy levegőt, és valahogy próbáld meg feldolgozni, hogy nem gyűjtheted be az összes blokkot.
Kérdezőnek: előre szólj, hogy kéred a blokkot. Ha kérdezi, hogy miért olyan fontos, akkor mondd, hogy a könyvelőd kéri.
azt gyanítom, hogy kevesebbet üt be...sajnos előfordul az ilyen. és észre sem veszi a vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!