Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A hűtőszatyorról elhiszik,...

A hűtőszatyorról elhiszik, hogy korábban vettem?

Figyelt kérdés

A Lidlben vettem 1-2 hete egy hűtőszatyrot a hátizsákom korlátozott kapacitása és a fagyasztott holmik szállítása miatt.

Rendszeresen megyek abba a boltba, ilyenkor a szatyorról elhiszik, hogy korábban vettem? Vagy hivatásos szatyortolvajnak néznek?

2017. szept. 23. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági őrnek mutasd meg befelé.
2017. szept. 23. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

1 eurósban egyszer majdnem blokkolták ismét a már hónapokkal ezelőtt ott vásárolt szatyrunkat. Csak az szólt az ember mellett, hogy már viseletes volt.

2017. szept. 23. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Biztonsági őrt még nem láttam abban a boltban, de pénztáros nénivel és egyéb alkalmazottal sem akarok ott kommunikálni mert én nem vagyok 100as.

Ha rákérdeznek, megmondom korábban vettem és megmutatom róla a blokkot, ha elhiszik elhiszik, ha nem akkor kifizetem újra.

2017. szept. 23. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Lidlben az eladótérben nem szokott lenni biztonsági őr. (kivéve pár pesti boltot) Tehát neki nem lehet megmutatni.

Viszont ő ott ül a kamerafigyelő helyiségben, és csak akkor von kérdőre személyesen, ha valami gyanúsat tettél. Bevinni magaddal egy szatyrot az nem kifogásolható dolog. De ha biztosra akarsz menni, akkor ragassz rá bármilyen matricát, amivel megjelölöd, hogy a szatyor nem új. Ekkor már csak akkor kerülhetnél bajba, ha felvétel lenne arról, hogy te matricát ragasztasz a szatyorra. Ilyen felvétel viszont nyilván nem lesz.

2017. szept. 23. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Elhiszik.
2017. szept. 23. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem vagy 100-as.
2017. szept. 23. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Mivel tényleg nem vagy 100-as, és simán ellenkezés nélkül kifizetnéd, neked elhiszik, illetve mind ismernek. De ha mégis macera lenne, kérni kell, hogy nézzék vissza a kamerafelvételt akkor amikor beléptél a boltba.
2017. szept. 24. 09:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: Mutasd meg a pénztárosnak, ahogy beléptél.Én így szoktam, ha máshol vettem valamit.Még sose volt bajom belőle.
2017. szept. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!