Hol lehet kapni régi magyar négercsókot?
Ha jól emlékszem, annak idején az abonyi Új Világ MGTSZ gyártotta.
Egyáltalán gyártják még? Konkrétan érdekelne, hogy a héten látott-e valaki ilyet a boltban? Eddig mindenki, akivel erről beszéltem, csak tippeket adott, de sehol sem volt.
Persze, hogy gyártják még. Azt, hogy Magyarok, azt nem tudom. De van, létezik.
Lehet venni a Lidl-ben, Tesco, Metro, Aldi, külföldi ételeket, italokat árusító boltokban is.
Nem, a LIDL, Aldi etc cucca nem magyar. A Dickmanns-ra gondoltok, de az német: [link]
Engem konkrétan a magyar négercsók érdekel.
Egymas kozott az emberek hivhatjak negernek a feketeket. En is igy nevezem oket, magyarosabban, termeszetesebben hangzik. A fekete lany, ferfi fekete hajut jelent ugyebar nalunk.
Amde a maganszferan kivul mar nem szoktak negerezni. Allitolag degradalo igy hivni az afrikaiakat... Igaz, nem Mo.-on szamit ez a szo lenezonek, hanem az USA-ban, Nyugat-Europaban. Magyarorszag azonban koveti a Nyugatot, igy tehat mar nem szokas negerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!