Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az alábbiak közül melyik az...

Az alábbiak közül melyik az olcsóbb bolt? Te melyiket kedveled, es miert?

Figyelt kérdés
Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny.

2017. jún. 30. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Lidl-be járok a legszívesebben.
2017. júl. 1. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:

"Hozzánk a Spar van legközelebb... Aldi és a Lidl nekem kiesik."

Részvétem. A spar a cba-val együtt a két legnagyobb gengszer cég. Eleve fel sincsenek árazva a dolgok, nincs árleolvasó se, ha mégis, nem működik, úgyhogy állandóan az a vége, hogy így vagy úgy de átvernek. Ezért én (most már kb. fél éve) átszoktam a lidl-aldiba, pedig nekem is kiesik. Fél év alatt egyszer sem éreztem úgy, hogy bármelyikben ne lettek volna teljesen korrektek.

2017. júl. 15. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Olcsó: 1. Penny, 2. Lidl, 3. Aldi, 4. Auchan (bocsánat), 5. Tesco, 6. Spar.

A penny ár érték arányban a legeslegjobb, minden amit szeretek az itt van (majdnem), és ebben benne vannak az olasz kaják is, mert valamiért a pennyben nagy hangsúlyt fektetnek a jó olasz ételekre, és a nem túl nagy választékuk ellenére ilyenek mindig és nagy választékban vannak (aránylag). A lidiben is szoktak jó akciók lenni, ott a legjobbak és legolcsóbbak is a péksütik, ezért imádom. Ugyanakkor nem olyan nagy az akciós választékuk, mint a pennyben, ezért csak 2. Aldi diszkont létére már kicsit drágább, de úgy érzem, hogy a brand minőséget sugall, még ha csak kicsit is jobb a többi diszkontnál, mert már azok is eleve jók. Auchan közel van, és van egy két jó akció vagy leértékelés, plusz az esti 1t fizet 2t kap a péksütiknél, de azok nem olyan jó minőségűek sajnos. (de még mindig jók) Tesco tényleg elég drága, de sárga címkével egy picit elfogadhatóbb olcsóság szempontjából:) Spar majdnem holtversenyben utolsó lenne tescoval, de ritkábbak a jó hétvégi akciók amik számomra jó termékek, plusz a sárga címkéken sokszor szerepel 10% vagy 20%. Szégyen.

Kedvelem: 1. Penny, 2. Tesco, 3. Lidl, 4. Spar, 5. Aldi, 6. Auchan

A penny abszolút kedvenc, mint már írtam, legjobb termékek legjobb áron, sok akció, sok átmeneti de extra jó és izgalmas termék amiket néha még le is értékelnek (szia kókuszkrém<3). A bolt ahova járok, nagyon kellemes számomra (gazdagrét), a többi pennyhez képest sokkal jobb érzés ott lenni (nem túl levegős, nem túl szűk). Közel van, és valamiért nagyon megszerettem. Tescohoz nagyon sok emlék fűz, a budaörsi tesco nagyon szépen van berendezve, a többivel ellentétben egy kellemes, modern légkör uralkodik benne. (sajnos most átépítés van, és félek, hogy ez megszűnik, de nem tudok részleteket) A karamellás torta ott a kedvencem, dobozban akár 150ft/db áron is kapható, nagyon sok jó termék is van ott, és a "feeling" is csodás. Remélem, az átépítés után is marad ilyen. Lidi közel van most is, és amíg átjártam Érdre gimibe, oda is nagyon közel volt. Szerettem az akcióit, hogy szellősebb a móriczkán lévőnél, és van egy két jó termék, de inkább csak átlagos a péksütiken kívül. Inkább csak maga a bolt, ami egy jó hely. Spar azért van jobb helyen, mert reggelente egy gyors, de nem drága péksütiért be tudok rohanni a móricz city sparba, és nem tart tovább pár percnél míg kijövök. Néha van jó akció, de nem a legjobb. Interspar alleeban kaki, de legalább van egy közel. Aldi. Hiába olcsó de jó, ha nem nyújt semmi extrát, akciókból a lehető legkevesebb van, és azok is mindig a legbénább termékekre. Péksüti akciósan mindig? Talán fél hétre valami béna dolog, aztán egy hétig megint semmi. Ugorjunk. Auchan: viszonylag messze van, felejthető, béna. A berendezés és a budaörsi Auchan rosszabb, mint egy kórház. A csempe egy kórházi átépítés maradványa lehetne, a polcok és a berendezés egy giliszta fantáziáját tükrözi. Óriási bolt, ami teljesen jellegtelen. Egy 5 éves gyerek szebben be tudná rendezni. Az egyetlen fantáziadús hely a kimérős rész, mert olyat nem lehet más boltban találni ekkora választékban.

2018. máj. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!