Miért "nyomatják" annyira az áruházak a magyar zöldségeket? Sok esetben a külföldi jobb minőségű.
Tudom hogy sok áruházat kötelezték meg tüntettek legyen magyar áru, de például vannak termékek amiben a külföldi a jobb minőségű. Most nem akarom írni melyik multi áruház, de ott a Holland répa jobb volt és olcsóbb (még volt) most meg már csak magyar van, és a bolti dolgozó azt mondta hogy rákényszerültek erre. Szomorú hogy ide jutunk nem a jobb minőség számít hanem hogy "magyar".
Arról ne beszéljek milyen tavalyi "magyar" krumplit árultak még 1-2 hónapja a boltokban...belül fekete volt, és arany áron.
#1: Magyar gazdaság...vicc. Szerintem te is tisztában vagy azzal nem kiskereskedőktől kerül a boltba az áru. Valami huszonnyolc cégen átvezető magyar tulajjal bejegyzett Szlovák cég az esélyes.
Kereskedelemben dolgozom, belelátok ezekbe.
Sosem veszek magyar árut, mert fos. Bocsánat, de ez van, és úgysem a kiskereskedőkét venném meg, szóval akkor?
Ha JÓ magyar zöldséget-gyümölcsöt akarok, kimegyek a piacra, vagy megtermelem a kiskertben.
Én sem értem miért. Mindig azt veszem ami ár érték arányban jobb..
Ma kapram agyvérzést magyar koktélt paradicsom kilója 1600FT holland 499ft
Ennyit erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!