Természetesen a magyart, ezzel támogatom a hazai ipart.
2012. márc. 11. 15:45
2/12 anonim válasza:
Azt,amelyiknek jobb a minősége és az ára is jó.
2012. márc. 11. 15:46
3/12 anonim válasza:
Zöldséget, gyümölcsöt piacon vásárolok termelőktől, ezek magyar áruk. A hipermarketben nem ez az elsődleges szempont, hanem a minőség és az ár.
2012. márc. 11. 15:46
4/12 anonim válasza:
mindig nézem, hogy magyar legyen, visszateszem ha nem.
Esetleg kiegyezem magyarlakta területben.
Persze avokádóból nem magyart veszek, és vettem ma egy db spanyol paradicsomot.
2012. márc. 11. 16:01
5/12 anonim válasza:
Nehéz kérdés... Szerintem ha teheti, mindenki próbálja támogatni valahogy a magyar termelőket, hogy legyen legalább munhahely Mo-n, de azért nagyon csábító, mikor harmadáron árulnak néhány terméket néhány helyen...
2012. márc. 11. 16:46
6/12 anonim válasza:
harmadárért megveszem én a külföldit, de -10 ft-ért nem.
2012. márc. 11. 17:03
7/12 anonim válasza:
A magyar földben termett zöldség-gyümölcs sokkal ízletesebb és tetszetősebb, mint a külföldi. (Azt mondom, a magyar ember szervezetének az kell!)
Szerencsére nálunk a piacon még pár Ft-tal olcsóbban tudok vásárolni azoknál a nénikéknél, akik egy-egy kis kosárral mennek ki árulni. És az biztos, hogy az ő kertjében termett.
2012. márc. 11. 18:23
8/12 anonim válasza:
amelyik ár-érték arányban a legjobban megéri, azt veszem. engem nem érdekel, hogy magyar vagy sem.
2012. márc. 12. 11:54
9/12 anonim válasza:
Amelyiket jobban szeretem. Kaján nem spórolok, így az ár nem mérvadó.
2012. márc. 12. 13:44
10/12 anonim válasza:
Minőség alapján.
Letojom, hogy magyar-e a termék, ha egyszer rossz minőségű, nincs az az isten, hogy én megvegyem.
Persze ha legalább olyan jó minőség, akkor a magyart választom, bár elég kevés olyan termék van, ami tényleg magyar és tényleg az országnak hoz hasznot, de ebbe ne menjünk bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!