Hol lehet kapni monster (kék, zöld, sárgán kívül) rockstar, nos, full throttle, darkdog, gilroy vagy valami jó külföldi energiaitalt amit csak ott lehet kapni?
Figyelt kérdés
igazából csak a doboz miatt kéne mert gyűjtöm de nem veszek simán dobozt!rendelés nem nagyon érdekel de ha olcsó akkor igen.2012. jan. 4. 20:20
1/3 anonim válasza:
Ázsia centerben van egy Monsteres bolt, ott biztosan lehet kapni Monster Khaost, meg lehetséges hogy Rockstart, de Khaost biztosan. Gilroyt meg a Müllerben láttam.
2/3 anonim válasza:
Én Lengyelországban láttam Monster energiaitalt ami nincs itt Magyarországon de ott sokkal drágább mint itt.
3/3 anonim válasza:
dark dog-ot karácsonykor kaptam keresztapámtól egy ugyanolyan dark dog parfümmel együtt.. Franciában dolgozott gondolom onnan van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!