Hol szoktatok zacsós levest venni?
Figyelt kérdés
Spar ban szoktam, de kiprobálnék újakat. Láttam kínai boltban egy rakattal. Ti hol szoktatok venni, milyet?2017. ápr. 19. 18:01
2/10 A kérdező kommentje:
Zacskós akart lenni.
2017. ápr. 19. 18:12
3/10 anonim válasza:
Tesco legtöbbször, de mindenhonnan ettem már. (Hamarosan a minek eszel ilyen sz*rokat, főzz inkább rendes levest hozzászólások are coming.)
4/10 anonim válasza:
Akkor ér valamit, ha felturbózod.
Zöldséggel, vagy hússal.
5/10 anonim válasza:
Ausztriában. A rákos nagyon finom. 👌
6/10 anonim válasza:
5# érdekelne.
Mo-on kapható ilyen, és hogy csinálod?
7/10 anonim válasza:
Vishu márkájúból is van garnélás, Tescoban kapható, én is azt az ízt kedvelem a legjobban.
9/10 anonim válasza:
Euro Family, Lidl (bár a gulyásos saját márkást ki ne próbáld, borzalmas :D), Auchan
10/10 anonim válasza:
Szerintem kapható, mivel Maggi márkájú. Dobozos kiszerelésben lehet vásárolni, 300 ml forró vízzel kell felönteni, majd várni 4 percig. A leves szinte egészét tészta alkotja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!