1/7 anonim válasza:
Emlékeim szerint az Aldi nem forgalmaz Maggi termékeket, van nekik valami saját márkájuk, de erre most nem mernék megesküdni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. szerintem igazad lehet, mert nem találtam..:)
2016. okt. 22. 19:03
3/7 anonim válasza:
Viszont a sajátjuk messze a legjobb, amit eddig vettem :)
4/7 Illetlen Levesek 4 válasza:
Maggi alap helyett tegyél bele paradicsompürét (passata), oregánót, bazsalikomot és fokhagymát. Az íze ugyanolyan lesz, de sokkal olcsóbban kijössz. És természetesebb is, nincs tele élelmiszeripari hulladékkal.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves PrometheusDS! Én szerintem normálisan kérdeztem...Tudd meg azért kérdeztem, mert rég nem látott szüleimnek akartam ezzel kedveskedni (nem akartam étterembe menni velük).... Sajnos nem volt időm beszerezni a hozzávalókat, ezért utolsó pillanatban kellett mindent megvennem. (azt, hogy jönnek látogatóba, azt is hirtelen közölték..) Így tehát a legközelebbi élemiszer boltba, az Aldiba akartam elrohanni... ezért kérdeztem ezt az alapot, hogy van-e.... Nem kell egyből bunkóskodni.... köszi!:)
2016. okt. 29. 20:01
7/7 A kérdező kommentje:
Annyi időm meg nem volt, hogy elmenjek a Spar-ig is... Szerencsére a szomszédunknak volt...
2016. okt. 29. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!