Hol jobb vásárolni szerintetek?
Hetente többször járok Auchanba. ( Ma pld. az egész grillcsirke 990 Ft - máshol a nyerset nem kapom meg ennyiért.)
Zöldséget, nyers húst a piacon veszek.
Az általad felsoroltak közül kb. havi egyszer Lidl. Alapvetően elégedett vagyok velük, bár a választék nem túl széles.
A SPAR-t régen kedveltem, de mára már eléggé elszálltak az árakkal. Viszont vannak jó akcióik, azok miatt be-bemegyek. Ha lehet Interspar-ba.
Tescoba be nem teszem a lábam. Nekem még jó tapasztalatom nem volt velük. Koszosak, lepukkantak, a dolgozók morcosak, a termékek gyenge minőségűek, egyáltalán nem olcsóak.
Persze, ez csak egy szubjektív vélemény.
Mondom, Tescoba csak a megszokott mosószert, öblítőt, tusfürdőnket vesszük meg.Nem a Tesco gazdaságos vacakokat, attól kiszaladnék a világból.
Csak múltkor olyan szépek voltak amiket írtam, egyszerűen megtetszett.
Lidlbe pl. nem kapom meg azt a tusfürdőt amit használok, a bőröm meg igen érzékeny erre.Meg pl. a Lidlben nincs az a borotválkozás utáni arcszesz, amit a párom használ, sem az a fajta tusfürdő és dezodor.Szóval jó is a Lidl meg nem is.
"a cukormentes budget 2 literes üdítő 85- Ft-ért (legjobb a grapefruit ízesítésű)."
Az tényleg jó. Én is mindig veszek ha betévedek egy Spar-ba.
Én kedvelem a Tescot, azért amit te is írtál, kérdező. Szépek a zöldségek, gyümölcsök is, a pékárú friss. És kaphatóak az ismert márkák, ha tisztítószer kell vagy bármi higiéniás dolog. Nincs tömeg, minden egy helyen megvan.
A másik ami jó, a Lidl, de ott ugye ezek az ismert márkák hiányoznak. Ugyanakkor néha finomabb a felvágott, sajt, mint a hazaiak. Lidl és Aldi téren a kedvenceim ezek a németes dolgok, nem tudom miért, talán mert jó minőség és jó ár, bár persze sokszor lutri.
az intersparban mindig megtalálok mindent (igaz, ez nagyobb), de a lidl-t is nagyon szeretem
és ennek a kínálata is folyamatosan bővül, már kaphatóak olyan közkedveltebb márkák is, amik tavaly mondjuk még nem voltak
meg a sajátmárkás termékeik is nagyon jók és az alapvető élelmiszereket be lehet szerezni jó minőségben és elfogadható áron
ezt a 2-t szeretem, attól függ h hova megyek, hogy éppen mire van szükség és hol milyen akció van
a tescoért nem vagyok oda, de az van a legközelebb, így ha csak gyorsan kell 1-2 dolog, oda megyek
ez se olyan rossz amúgy, de a másik 2-t ár-érték arányban jobbnak találom és a választékuk is jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!