Hol jobb vásárolni szerintetek?
Tescot nem szeretem.
Lidl-ben nemm indig találok meg mindent vagy akiszerelése nem emgfelelő, de ott azért szoktam.
(Inter)spar nagyon gyakori.
2. vagyok és legtöbbször én is az auchanba megyek.
(zöldségért a zöldségeshez, húsért a henteshez)
A Tesco-t nem szeretem, számomra egy visszataszító hely. Egy közeli Intersparba járok a legtöbbször. Sokkal barátságosabbnak tartom, és a húsárujuk is friss, finom szokott lenni.
A Lidl és Auchan is szimpatikus hely, de egyik sincs a közelben.
Zöldséget, gyümölcsöt és tojást a piacon kistermelőtől.
Húst hentestől.
Sajtot, tejterméket a Lidl-ből.
A legproblémásabb a hal,mert a környéken minden halas bezárt. Maradt az Auchan ahol szerény a választék de nincs más.
A lidl a kedvencem a sok jó német termék miatt.
A tesco szörnyű, tele van cigányokkal mindig, akkor már inkább spar vagy auchan.
Köszönöm a válaszokat.
Csak azért érdekelt, mert évekig nem jártunk Tescoba, múlt héten ott voltunk, és meglepődtünk.Gyönyörű volt a paradicsom, jégsaláta, citrom.Amúgy Lidlbe járunk legtöbbször, csak sajnos ott nem mindig találok (szinte soha) olyan dolgokat, amiket használunk mosógélben, öblítőben, tusfürdőben.Ezért mentünk be a Tescoba, aztán így vettünk mást is, mert megtetszett.Pl. alma gyönyörű és finom is volt, 4 db-os csomagolt.
Auchan tőlünk 60 km-re van, oda nem kocsikázunk el kéthetente.
Tescoba gyakran megfordulok, főleg mert a clubcard miatt jönnek a kuponok. Igazából ott a cukrot, lisztet stb. termékeket veszem ami kell.
Pennybe járok zöldségekért, meg Lidl-be.
Auchan messze van de oda is elnézünk néha.
Sparba nem járok mert drága és kicsi, én vidéken lakom hozzáteszem.
Sparba nem járunk, mert itt ahol lakunk, kicsi az üzlet, nem sok minden van.Így általában nálunk a bevásárlás úgy fest, hogy keringünk a városba, először Tesco a tisztitószerek/tisztálkodószereket megvéve, tűz a húsbolt, aztán a Lidl.
Meg nekünk kiesik a Spar, hiába hogy kocsival vagyunk, a Tesco/Lidl a város déli részén, Spar északi részén.
Zöldségeket/gyümölcsöket Lidlbe vesszük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!