Titeket nem idegesít a Lidl, Aldi gyakorlata, hogy egy akciós újságban több akciós időszakot tüntetnek fel, hogy hetente 2x-3x menj be hozzájuk vásárolni?
Többször megszivattak már ezzel, hiába tudom, hogy ilyen az újságjuk.
Igyekszem erre figyelni, legutóbb is néztem oldalanként a dátumot, és így állítottam össze a bevásárló listát.
De aljas módon már elrejtik a dátumot, nem elég fent, az oldal tetején figyelni.
Az üzletben nem annyi volt valami, amennyiért felírtam, elmentem egy újságért, persze "elrejtve", az oldal közepén, a termékek között volt az a 2-3 nap, amikor akciós a termék.
A francnak sincs kedve ennyire átbogarászni egy akciós újságot, mintha egy ingatlan adás-vételi szerződéséről lenne szó.
Az újság nagy, színes, tele képekkel, számokkal, jelekkel, figyelemfelkeltő grafikákkal.
És aljas módon úgy applikálják bele a dátumot, hogy ne legyen egyből észrevehető.
Akkor miért nem adnak ki hetente 2-3 akciós újságot?
Természetesen azért, mert ha valamit kinéztél, akkor 2 nap múlva menj vissza újra, és tuti még egyebeket is venni fogsz, nem csak azt az egy dolgot.
Egyértelmű, hogy mi a céljuk, de szerintem a vásárlók nagy része utálja ezt a gyakorlatot.
Főleg mert nem időrendben van az újság, hanem össze-vissza, egyik oldalon a hétvégi akció, aztán a hét közepi, a hét végi, a hét eleji, majd újra hétvégi, csapongva a napok között, hogy véletlenül se lehessen tervezni.
Szerintetek ha ezt írásban jelezném nekik, vagy akár azt, hogy ők maguk csináljanak egy közvélemény-kutatást, annak lenne értelme?
Jajj b#zdmeg, első világ beli problémák, hogy egy héten háromszor kell felemelned az elhízott p|csádat, hogy 10 forinttal olcsóbban vedd meg a rúd parízert.
Get a life.
Valójában nem három intervallum, ugyanis ha a csütörtöktől vasárnapig intervallum A halmaz, és a hétvégi akciók C halmaz, akkor C halmaz részhalmaza az A halmaznak. Tehát ha végig gondolod, megoldható, hogy heti kétszer menj a Lidl-be: egyszer elmész mondjuk szombaton, megveszed ami kell az A és C halmazból, aztán jövő hét elején meg ami a B halmazból(hétfőtől szerdáig akció) érdekel... szerintem ez azért nem olyan sok.
Amúgy meg ez legyen életed legnagyobb problémája, hogy heti egyszer helyett heti kétszer kell elmenned a Lidl-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!