Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Milyen dolog ez? Bőv. Lent.

Milyen dolog ez? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

A kisboltban kértem 20 dkg zala felvágottat és gondolom mikor a boltos (pont a tulaj) kimérte,gondolom több lett egy picit,vissza levett belőle egy szeletet és bekapta'megette.

És utána mondta,hogy ez annyi 20 deka.

Gondoltam magamban ,ha több is lett akkorlevette volna félre esetleg és félreteszi,amikor elmegyek onnan és nem látom akkor megeszi,nem pedig hirtelen előttem bezabálja.

Nem gusztustalan picit? Vagy lehet azt hitte ,mivel én odajárok ,ismer és előttem lehet?

Mindegy,hogy ismerősök vagyunk előttem ilyet ne csináljon.

Meg milyen dolog az,hogy puszta kézzel szeli fel a kenyetet és puszta kézzel csomagolja oda? A fornettit,pogácsát és felvágottat nylonkesztyűs kézzel foják meg de a kenyeret akkor miért nem?

Az,hogy ismerjük egymást azért de haverok nem vagyunk a boltossal.

Sőt . Én olyan ember vagyok,ha látok valami gondot a boltokban,ilyen helyeken és bizonyítható a dolog akkor bejelentésen gondolkodom az élelmiszer ellenőrzési hivatalnál. Ha baj van .pl beteg lennék a kajától be is jelentem,mindegy ,hogy ismerős,azalól ő sem kivétel. A fogyasztóvédelminél meg van nem is egy jó ismerős.Már nem egyszer jelentettem be pl. éttermet de mondjuk boltot még nem. De,ha kell igen ,mertvez a szabályos. Nem hiába minden apró szabályt be kell tartani,mert be kell és néha jogosan köt bele minden apró sz...rba a fogyasztövédelmis.

De a fentihez visszatérve. Milyen dolog az a felvágottas sztori amikor a zalát vásároltam?

2016. febr. 3. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

First world problems 57453. epizód.

Szerintem túlreagálod.

2016. febr. 3. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Tragikus.
2016. febr. 3. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
A tipusodat nem kedvelik.
2016. febr. 3. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Pf, hát én közöltem volna vele, hogy kösz és vettem volna máshol.
2016. febr. 3. 19:37
 5/7 anonim válasza:
63%
Egyetértek mindenkivel, aki előttem válaszolt. Nem kell bolhából elefántot csinálni...
2016. febr. 3. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Én veled értek egyet. Undorító, azzal a kesztyűvel gondolom még utána is kiszolgált. Többet nem mennék oda. De adj még neki egy esélyt, ne jelentsd. De meg tudlak érteni, sok hely megérdemle büntit..
2016. febr. 5. 23:18
 7/7 anonim válasza:
Legközelebb akkor ne nálam vásárolj!!!
2016. febr. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!