A pékségben kapható barna kenyér, molnárka, kifli tutira barna? Tehát nem színezett dolog csak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 17:40
1/8 anonim válasza:
Ha a szine "szép" barna, akkor szinezett, ha szürkés, akkor nem.
2/8 anonim válasza:
A tészta szerkezete elárulja, tömörnek kell lennie. Ha olyan levegős, mint a fehér kenyér, akkor csak színezett.
3/8 anonim válasza:
Van ilyen is, olyan is, vettem már olyat ami rettenetesen műízű volt.
4/8 anonim válasza:
Én mindig a súlya alapján döntöm el. Ha olyan tömör és nehéz, akkor igazi barnakenyér. Ha pillekönnyű, akkor csak malátával színezett. Többségük sajnos ez utóbbi...
5/8 anonim válasza:
Az összetétele, ami a címkén van elárulja. Első helyen kell szerepeljen a teljes kiőrlésú rozs, búza, graham, vagy hasonló liszt. Ha maláta, vagy más színezőanyag is van benne , akkor az adja a színét. Az igazi barna kenyér nem annyira barna.
6/8 anonim válasza:
"Az összetétele, ami a címkén van elárulja."
A legtöbb pékárun NINCS cimke.
7/8 annamari69 válasza:
A legtöbb péksüti malátával színezett. Szoktam sütni kenyeret, rozsosat is, meg grahamet, a lisztje egyiknek sem barna, és a kenyér sem.
8/8 Kanti Szilvia válasza:
Az állaga valóban elárulja, a szín csalóka a bolti pékáruknál, én szoktam otthon tönkölybúza kenyeret sütni, az szép barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!