Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogy és miért nincs a Lidl-ben...

Hogy és miért nincs a Lidl-ben mosdó?

Figyelt kérdés
Elég nagy bevásárló üzlet, nincs vmi szabály ami miatt kéne legyen?
2015. nov. 13. 18:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Az Aldiban sincs.
2015. nov. 13. 18:40
 2/20 anonim ***** válasza:
17%
Szégyen amúgy, ilyen üzleteket bezáratnék, múltkor láttam, hogy az emberek a háta mögé mennek vizelni egy vicc. Hát hol élünk?
2015. nov. 13. 18:42
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem a felháborodást amúgy.Az nem egy Pláza,vagy nagyobb Tesco,Auchan,ahol több üzlet van,hogy sok időt eltölts.Egy élelmiszerbolt,ahová nem andalogni jársz,hanem kaját venni.Persze van egy két háztartási cikk,meg ruha,de akkor is.Egy darab üzlet,amit bejársz 20-40 perc alatt.Pisilj előtte vagy utána.Nem kötelező lennie.
2015. nov. 13. 19:00
 4/20 anonim válasza:
88%
Tervezik, h lesz, Angliában szeretnék bevezetni először.
2015. nov. 13. 19:06
 5/20 anonim válasza:
93%

Van, csak a személyzetnek.

Amúgy a Coop-ban, CBA-ban és még a Spar-ban sincs a várásolóknak.

2015. nov. 13. 19:22
 6/20 anonim ***** válasza:
55%
Minek? Semmi szükség rá. Nincs annyi néznivaló, hogy órákat tölts ott. Másréezt gusztusom se lenne többszáz ember után használni.
2015. nov. 13. 19:26
 7/20 anonim ***** válasza:
27%
Persze, hogy fel vagyok háborodva, mivel az emberek mögé járnak vizelni és a dolgukat intézni, ebből kifolyólag van rá igény. Egy benzinkúton is van wc ahol még 10 percet sem töltesz. Amúgy meg nem minden ember egészséges, van akinek prosztata gondjai vannak, vagy már idős, nem mindenki fiatal és egészséges. SZÉGYEN, hogy a 21 században az ilyenről kell még egyáltalán beszélnünk, csupa vizelet és ürülék a fent említett üzletek körül a környezet de ez nem érdekli a vezetést mert nagy dolog lenne egy wc-t fenntartani üzemeltetni és persze az már plusz kiadás.
2015. nov. 13. 20:19
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

nem bevásárlóközpont.

hogy tudsz ott eltölteni 2-3 órát?

én szeretem a LIdl-t, Aldit és Penny-t, de max 20 perc alatt bevásárolok, még akkor is, ha nézelődök.

Van 3 vagy 4 sor, ez max akkor több idő, ha tömeg van, vagy a pénztárnál kell állni fél órát.

A Lidl van egyébként nálunk a legrosszabbul megcsinálva, olyan szűk sorok vannak, hogy még 2 kocsi sem fér el normálisan egymás mellett.

Pedig új építés.

Ha lenne wc, azzal azt érnék el, mint a 90-es években a McDonald's.

Boldog-boldogtalan bejárna az utcáról wc-zni, az is, aki nem vásárol ott.

Anyuka bevinné a gyereket, de bemenne mindenki, aki a környéken jár, mert ingyen van. Hát jó hogy nem már, a Mekinek sem tetszett, be is vezették, hogy a blokkon lévő kóddal lehet nyitni a wc-t.

Érdekes, egyből megcsappant a csak wc-re járók száma.

Ha meg fizetős wc lenne, akkor azon háborodna fel mindenki.

Egy boltnak nem kötelessége ilyesmiről gondoskodni.

2015. nov. 13. 20:19
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Egyeseknek milyen problémáik vannak. Nálunk a lidl nincs össze hugyozva.
2015. nov. 13. 20:22
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk sincs összehugyozva.De gondolom inkább a hajléktalanokra jellemző,azok vannak a boltok közelében,hiszen ott tudnak kéregetni.
2015. nov. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!