A lidl és a spar hogyhogy nyitva lehet vasárnap?
itt írják, hogy van ami nem csak most vasárnap tart nyitva, hanem a következő hetekben is. találtak valami kiskaput? vagy hogy lehetséges ez? (persze örülök neki)
Nem kiskaput találtak, hanem nagykaput. Ugyanis hivatalosan lehetőség van évente 5 alkalommal vasárnap is nyitva tartani. Ezt az 5 vasárnapot úgy osztják be, ahogy akarják. Ha van 160 üzleted, akkor logikus, hogy minden héten csak néhányra alkalmazod ezt a lehetőséget, így egész éven át minden héten lesznek vasárnap nyitva tartó üzletek is, csak mindig máshol.
"itt írják, hogy van ami nem csak most vasárnap tart nyitva, hanem a következő hetekben is"
Én ezt nem láttam a szövegben, de légyszi másold be
(A felsorolás kizárólag az október 25-én nyitva
lévő boltokra vonatkozik. Vannak olyan boltok is a
listán, amelyek a következő hónapokban is nyitva
lesznek vasárnap,
akkor gondolom most karácsony előtt lesznek nyitva
Olyan kiskapu van, hogy ha piacnak minősülő helyen van, akkor nyitva lehet. Ugyanis a piacok nyitva lehetnek vasárnap.
Vagy ha benzinkút területén van, akkor is. Nálunk Nyíregyházán így lett az egyik OMV benzinkút shopjából Spar szupermarket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!