Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Csak szerintem változott meg...

Csak szerintem változott meg a Nesquik kakaópor állaga és íze?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 14:59
1 2
 11/12 adelmus válasza:
45%

Igen.. szinte már-már élvezhetetlenül rossz... Az ok: cég(ek) nem "spórolnak" hanem a profitot hajszolják. Tehát csökkentik az értékes összetevők arányát. Mert Ti így is megveszitek. Ennyi! A kékinges managereknek minden évben kiadják a fehéringes managerek, hogy "fejlődni, azaz nőni kell!!" {képzeld el parancsra minden évben híznod kellene 20%-ot :)}. Mert ha nem akkor oda az álomfizetés, a korlátlan cégautó meg a kaffeteria.. És mivel a fogyasztó nem vállalati utasításra szaporodik, azaz nem lesz több, ezért profitábilisabb csak úgy lehet egy cég, ha évről évre olcsóbbat, silányabbat gyárt és pl. csökkenti a töltősúlyt ugyanazon pénzért, mindezt a jól bevezetett márkanév alatt. És Ti, akik még fizettek is ezreket a kábelszolgáltatóknak azért, hogy ezek a cégek tízpercenként megszakítsák a szórakozásotokat a különféle silány termékeik bemutatására (értsd: Te fizetsz nem a reklámozó!!!), illetve ezeket csont nélkül benyelitek, egy szót sem szóltok ellene azaz elfogadjátok. Uraim és Hölgyeim: nem kellene megvásárolni ezeket a termékeket addig amíg nem megfelelő minőségűek, és akkor az említett kék és fehér inges managerek előbb-utóbb elgondolkodnának, hogy esetleg minőséget és nem mennyiséget kellene gyártani. És: össze kellene fogni, nem fizetni addig a tv csatornákért amíg egy filmet nem lehet normálisan végignézni. Fizessék az előfizetéseinket a reklámozó cégek, ha azt akarják hogy lássuk a "csodáikat". Nem tudom, ha a moziban szakítanák meg tízpercenként a heripottert meg a medmex százötvenet, vennél-e jegyet a következő filmre?!?

Tehát válasz a kérdésre: sajnos igen, megváltozott a Nesquik minősége, szerintem egy ócska tucatáru lett a gyerekkorunk kakaójához képest , és addig az is marad, ha nem még rosszabb lesz, amíg nem igényeljük a minőséget. Amíg jó nekünk a gyenge minőség addig azt fogjuk kapni.

És hogy az ár? Hogy drága a jó minőség? Érdekes: autóból is Fordot meg Opelt és nem Ladát meg Zaporozsecet vesztek..

2015. máj. 27. 11:09
 12/12 anonim válasza:
100%

TELJESEN!!! olcsó kakaópor íze lett, csak egy cukros szar, porlik mint a porcukor, áhhh :( de már van vagy egy féléve hogy így elrontották...azért tudom mert én majd' minden este kakaózok

pedig régen kiskanállal ettem magába :D de most... szörnyű...

2015. máj. 30. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!