Miért csak a gyorséttermeket szidják?
Figyelt kérdés
Lépten - nyomon azt sulykolják belénk, hogy a gyorséttermi kaja mennyire rossz, egészségtelen, ezt már mindenki kívülről fújja, Amerikában be is akartak záratni párat. Azzal viszont senki nem foglalkozik, hogy a hipermarketekben mennyi szemetet árulnak élelmiszer néven? Elég lenne csak megnézni egyszer a különböző, felvágottak, sajtok, kenyerek, margarinok összetevőit, szerintem még sokkal több egészségtelen dolgot találnának benne, mint mondjuk egy sajtburgerben vagy sült krumpliban. Ezzel nem a gyorséttermeket akarom védeni, csak nem értem, hogy ezzel miért nem foglalkozik a média, pedig sokkal többen fogyasztják ezeket a termékeket, és nem ártana felhívni rá az emberek figyelmét, hogy mennyire károsak.2015. máj. 5. 12:22
11/12 A kérdező kommentje:
Pontosan erről van szó! És azért mégsem kampányol senki, hogy az ilyen termékeket kitiltsák az áruházakból! A kutyám nem finnyás, de a múltkor odaadtam neki azt a parizeres szendvicset, amit a fiam hazahozott az iskolából, és nem ette meg, mert a szaga alapján nem tartotta élelmiszernek! Az emberek egy része pedig jóízűen megeszi....
2015. máj. 8. 22:43
12/12 anonim válasza:
A gyorséttermekkel és a feldolgozott élelmiszerekkel kapcsolatos elborult hiszti is nevetséges. Valláspótlék gyökértelen emberek számára, akik attól érzik magukat valakinek, hogy barna rizst esznek, és eretnekként gyűlölik azokat, akik letolnak egy hamburgert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!