Ez szerintetek is durva volt?
Tehát az eset ma dél korul tortent, azota is ezen agyalok. Mostmár tudom semmit nem tudok tenni, akkor kellett volna okosnak lennem, de elegge lesokkolt ez a fajta viselkedés.
Elmentem egy pékségbe ebédet vásárolni. Egyedul volt az elado, illetve en voltam az egyedüli vásárló. Kertem is egybol amit szeretnék, de ő közben valami üveg lapot takarított a pult mögött, ezert reg sokat is kellett várnom mert nem hagyta abba még akkor sem miután megkérdezte mit is szeretnek.
Nem figyeltem azt, hogy megtorolte vagy megmosta volna a kezét mert számomra ez tok alap dolog. Annyi tunt fel, hogy a pogácsat amit kertem kézzel tette bele a zacskóba. Fizettem, egy koszi hello-T nem nyögött ki, elköszöntem, es pint akkor lepett be 2 ember az üzletbe.
Beszálltam az autóba, bele akartam harapni az elso pogacsaba de borzasztó büdös tisztítószer szaga volt mind a zacsinak mind a pogácsáknak, es gyorsan mondom akkor vissza is megyek mert ez nem normális dolog.
Elmagyaráztam a nőnek, mondtam is neki h szagolja meg nyugodtan, erre oi iszonyat flegma módon kikapta a kezemből es vett (mostmár kesztyűvel) mindenből amit vettem es elem rakta, mire en megkoszontem, sot bocsánatot is kertem. Megyek kifelé apt ajtón es hallom h röhögve mondja a masik ketto vásárlónak h: Istenem, a kislány alig lehet tobb mint 15 es itt pattog....
Erre en hirtelen köpni nyelni nem tudtam, pedig nem vagyok az a felénk, nem szólok vissza típus, valami olyasmit boktem ki, hogy hat valóban, bar mar nem is emlékszem.
Utana nagyon megbántam, hogy nem kertem az uzletvezetot, illetve a panaszkönyvet, nem is ertem hogy lehettem ilyen hulye, na mindegy mostmár.
Szoval tudom, hogy sok dolgot mar nem birok tenni, de ez szerintem nagyon felháborító.
Mit gondoltok erről?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!