Lidl teasüteményt kibontottam és a dobozában szelvényezett testű apró lárva volt ki vagyok borulva 1 hete itt áll, mi lehetez elterjedhet e? Blokk már nincs meg persze ez nagyon durva!
Ha egy szupermarket raktárában dolgoznál tudnád hogyan történik. Vannak ennél durvább dolgok is...
Ha a lárva már nem él, nem fog szétterjedni a lakásban.
Tanulság: süss magadnak teasütit, akkor nem lesz mellé husika is adva.
A lárva nem rak petét.
A lárva a pete és a kifejlett bogár közötti egyik átmenet. Pl. a hernyó is egy lárva, aztán bebábozódik és lesz belőle pillangó.
Ezért mondtam, hogy nem terjed el a lakásban.
Az igénytelen, vagy rossz vezetésű sz.marketekben még egérkakát is találhatsz a raktárban. Az már mindennek a legalja és a nemtörődömség csúcsa, ha az egérkaka a polcra kerül.
Nálunk pl. a sérült csomagolású terméket is eladják, 20 - 30 vagy akár 70%-os leárazással is. Ez függ a sérülés súlyosságától. Nincs sok ilyen termék, de azért akad. Nálunk nagyon szigorúan veszik az ilyen dolgokat, pl élelmiszer nem kerülhet eladásra, ha sérült. Csak a non-food termékek. Ha a vásárló talál egy sérült csomagolást, amit pl a kasszánál vesz észre, akkor dönthet, hogy megtartja, vagy kér egy másikat.
A sérült kajákat általában az állatkert kapja, de vannak dolgozók, akik visznek is haza belőle - persze nem ingyen, hanem az ár töredékéért-, mert semmi baja nincs. Pl. múltkor milka csokit vettem potom összegért. Annyi volt az összes baja, hogy aznap leborult a targoncáról egy raklapnyi és jó pár csoki megnyomódott. Bolond lettem volna kihagyni :DD Nem tudom ez mennyire legális, nem is érdekel.
Nincs mindenhol így, pl láttam már olyan konkurenciát, ahol a polcon volt az egérkaki...na az durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!