A Lidlbe milyen minőségűek a kenyér, zsemle, és egyéb pékáruk?
Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 12:16
1/21 anonim válasza:
nekem a kenyér túl száraz szokott lenni, de a többi dologgal nincs semmi gondom
2/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket, szerintem finomak! A csomagoltak annyira nem jók, de amik frissen vannak kitéve, azokban nem csalódtam még! :)
3/21 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam ott pékárut venni, de speciel ez az a termék, amiről nem lehet általános kijelentést tenni szerintem, hiszen minden egyes áruház máshonnan szerzi be. Sőt, van olyan is, ahol helyben sütik, meg persze olyan is, ahol nem.
4/21 anonim válasza:
változó, nyilván Kecskeméten nem a Zalaco termékeit árulják, míg Zalaegerszegen igen.
6/21 anonim válasza:
Kenyeret még nem vettem ott. De zsemlét és néhány más péksütit igen. Azok nagyon finomak.
7/21 anonim válasza:
Egyszer akartam ott zsemlét venni, de olyan kemény volt, hogy ha valakit megdobtam volna vele, akkor betörött volna a feje.
8/21 anonim válasza:
Én a Lidl-ben még egyszer nem láttam szép zsemlét csak szikkadt, száraz vackokat, amik még frissen sem lehettek bizalomgerjesztőek.
A péksütik jók.
9/21 anonim válasza:
A zsemle/kifli zömében szr és száraz, főleg másnapra.
A pékáruk viszont finomak.
10/21 anonim válasza:
Mivel úgy tudom helyben sütik őket,üzlettől függ. Ahol én lakom,nem jó.De voltam már más kerületben,ott nagyon finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!