Nagy áruházakban kinek kell kiraknia a termékelválasztót?
Figyelt kérdés
Tehát a termékelválasztóra gondolok, hogy addig enyém az áru, utána már a másik emberé. Mert most volt ebből probléma, ezt nekem kell kirakni, vagy a mögöttem levőnek? Szerintem a mögöttem levőnek, nem?2015. jan. 8. 15:15
11/11 anonim válasza:
Mért ne különbözne? Aki így szól hogy "ki kellene rakni" annak én is hasonló választ adnék. Maximum ha nem éri el akkor megkérhet. Egyébként nincs előírva hogy kinek kell kirakni, én általában akkor rakom az áruim után amikor nagyon tömve van a szalag, hogy az utánam álló egyből pakolhassa a cuccait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!