Nagy áruházakban kinek kell kiraknia a termékelválasztót?
Figyelt kérdés
Tehát a termékelválasztóra gondolok, hogy addig enyém az áru, utána már a másik emberé. Mert most volt ebből probléma, ezt nekem kell kirakni, vagy a mögöttem levőnek? Szerintem a mögöttem levőnek, nem?2015. jan. 8. 15:15
1/11 anonim válasza:
NEm kvára mindegy? Akik ilyen összevitatkoznak azok nem alkalmasak a társadalomban való hétköznapi életre és nem alkalmasak arra sem, hogy egy kva bevásárlást lebonyolítsanak.
2/11 anonim válasza:
en ha nem felejtem el, mindig kirakom magam utan, tehat az aruim utan, de az kicsit piszkaja a csoromet ha valaki a futoszalagon az en arumat elkezdi rendezni, en probalok mindig, gyorsan, normalisan felpakolni, penztarcat is elore kikeszitem, nem akkro kezdek el a penztartnal vakarozni, visszaszaladi egy kifliert....amugy kerdesedre valaszolva tok mindegy, en 90% en teszem magam utan.
3/11 anonim válasza:
Ha abból indulunk ki, hogy más árúját szeretjük-e jobban kifizetni, vagy szívesebben vesszük, ha más fizeti ki a miénket, akkor...?
4/11 anonim válasza:
Szerintem akihez közelebb van. Nem mindegyik pénztáros csúsztatja a sín végére az elválasztót. Aztán ahol már csak egy van, ott nem is merül fel a kérdés, én rakom az áruim végéhez.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem én tettem szóvá a dolgot, hanem a majomfejű fickó. Kóstolgatott hogy "kikéne rakni a táblát", mondom "anyád, rakjad ki te ha nagyon akarod". Idióta emberek vannak.
2015. jan. 8. 16:12
6/11 anonim válasza:
Én az árum mögé rakom ki, nehogy lehúzzák én számlámra másét :D
7/11 DarkLantern válasza:
Én az áruim elé és mögé is szoktam tenni, mert nekem az a biztos.
8/11 anonim válasza:
sose problémáztam rajta, de logikusan azt kéne jelezned, hogy eddig pakoltam, vége.
9/11 anonim válasza:
Senkinek nem KELL kirakni. Csak aztán ne nyavalyogjon senki se, ha a pénztáros lány nem álmodja meg, hogy ki melyik terméket akarja megvenni.
10/11 anonim válasza:
Kérdező a kérdésed alapján nem különbözöl te sem a "majomfejűtől"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!